Mollers

Geef je weerstand een boost met de levertraan van Mollers. De levertraan van Mollers is rijk aan omega-3 visolie en andere vitaminen. Mollers is ook verkrijgbaar voor kinderen in een lekkere Tutti Frutti smaak.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Mollers Levertraan Citroen
Mollers Levertraan Citroen
250 ml
Morgen in huis
20% korting
20,59 (adviesprijs) 16,52
Bekijk product: Mollers Levertraan Citroen
Mollers Levertraan Tutti Frutti
Mollers Levertraan Tutti Frutti
250 ml
Morgen in huis
20% korting
20,59 (adviesprijs) 16,37
Bekijk product: Mollers Levertraan Tutti Frutti
Mollers Originel Omega-3 met Vitamine D
Mollers Originel Omega-3 met Vitamine D
112 capsules
Morgen in huis
17% korting
23,69 (adviesprijs) 19,67
Bekijk product: Mollers Originel Omega-3 met Vitamine D
Mollers Tran Levertraan Naturel
Mollers Tran Levertraan Naturel
250 ml
Morgen in huis
15% korting
20,59 (adviesprijs) 17,51
Bekijk product: Mollers Tran Levertraan Naturel

Mollers levertraan

Mollers levertraan bevat belangrijke Omega-3-vetzuren, vitamine A, D en E. Mollers smaakt lekker fris en is ook verkrijgbaar met de smaak van citroen en tuttifrutti (speciaal voor kinderen).

Mollers leventraan wordt gewonnen uit de lever van de kabeljauw. De levertraan is van nature rijk aan omega-3. De producten van Mollers bevatten 100% van de wilde Arctische Kabeljauw die duurzaam is gevangen. Daarnaast biedt Mollers een unieke combinatie van natuurlijke omega-3 (DHA + EPA) en vitamine A, D en E. De omega-3 vetzuren in Mollers hebben de natuurlijke triglyceride vorm.

De levertraan van Mollers heeft diverse smaken naar keuze. Zo is er de Levertraan Tutti Frutti met een zoete smaak speciaal voor kinderen. Er is ook een smaak citroen als je van citroen houdt.

Dit is een voedingssupplement. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding of gezonde levensstijl. Lees voor gebruik van het voedingssupplement de gebruiksaanwijzing of de informatie op het etiket. Hier staat informatie met betrekking tot doseringen, bijwerkingen en waarschuwingen.

Mollers levertraan kopen op Plein

De levertraan van Mollers koop je op Plein. De levertraan van Mollers is rijk aan omega-3. Bekijk het volledige assortiment van Mollers levertraan op Plein en bestel direct online. Atijd snel in huis!