Memo

De 100% gerecyclede tissues van Memo zijn gemakkelijk de gebruiken met de daarvoor gemaakte opening. De 2-laagse opbouw en de fijne reliëfstrepen maken de tissues zacht en stevig tegelijk.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Memo Tissues
Memo Tissues
100 stuks
Morgen in huis
1,71
Bekijk product: Memo Tissues

Memo

De 100% gerecyclede Tissues van Memo zij gemakkelijk te gebruiken met de daarvoor gemaakte opening. De opening zorgt ervoor dat de tissues probleemloos één voor één uitgenomen worden. De 2-laagse opbouw en de fijne reliëfstrepen maken de tissues zacht en stevig tegelijk. De heldere witte kleur is mogelijk door een 11-delige reinigingsprocedure en niet door gebruik van optische witmakers. Ten slotte is niet alleen het papier maar ook de verpakking van 100% recyclet karton gemaakt. 

Let op!

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing bij dit product. De gebruiksaanwijzing bevat belangrijke informatie met betrekking tot doseringen, bijwerkingen en waarschuwingen.

Memo kopen op Plein

De 100% gerecyclede tissues van Memo koop je natuurlijk op Plein. De 2-laagse opbouw en de fijne reliëfstrepen maken de tissues niet alleen zacht maar ook stevig. Memo vind je op Plein. Altijd snel in huis!