Melisor

Met de Insectoral Natusor tabletten van Melisor kan je genieten van een ongestoorde nachtrust. De vervelende muggen die jouw 's nachts lastig vallen worden door de tabletten niet meer aangetrokken tot jouw bloed.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Melisor Insectoral Natusor
Melisor Insectoral Natusor
90 tab
Tijdelijk uitverkocht
25% korting
16,95 (adviesprijs) 12,74
Bekijk product: Melisor Insectoral Natusor

Melisor 

Heb je vaak last van muggen tijdens het slapen? Slapeloze nachten door het vervelende gezoem van muggen? Dan heeft Melisor dé oplossing. De Insectoral Natusor tabletten van Melisor zorgen ervoor dat de geur van je bloed minder aantrekkelijk wordt voor muggen. Muggen worden aangetrokken door de bloedgeur die wordt afgescheiden via de huid. Na gebruik van de Insectoral Natusor tabletten zullen de muggen je mijden en kan je genieten van een goede nachtrust. 

Let op!

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing bij dit product. De gebruiksaanwijzing bevat belangrijke informatie met betrekking tot doseringen, bijwerkingen en waarschuwingen.

Melisor kopen op Plein

Last van vervelende muggen als je wilt slapen? Dan heeft Melisor de oplossing met haar tabletten die de geur van je bloed onaantrekkelijk maken voor muggen. Bekijk de Insectoral Natusor tabletten van Melisor op Plein. Altijd snel in huis!