Megableu

Megableu is een van origine Frans bedrijf dat tegenwoordig over de hele wereld haar producten verkoopt. De gezelschapsspelletjes zorgen voor urenlang speelplezier met het hele gezin.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Megableu Kneedfeest
Megableu Kneedfeest
(0)
Morgen in huis
37% korting
19,99 (adviesprijs) 12,50
Bekijk product: Megableu Kneedfeest
Megableu Arthur Tureluur
Megableu Arthur Tureluur
(0)
Morgen in huis
40% korting
24,99 (adviesprijs) 15,00
Bekijk product: Megableu Arthur Tureluur

Megableu

Megableu, opgericht in 1994, is een onafhankelijke uitgever van kinderspellen. Sinds de oprichting heeft Megableu een sterke marktpositie opgebouwd op de Franse markt en sinds 2010 is het bedrijf begonnen met het opbouwen van zijn internationale expansie.

Megableu spelletjes voor kinderen

Tegenwoordig zijn de Megableu spelletjes in meer dan 15 landen verkrijgbaar. De eerste game die werd gepubliceerd was Vocabulon, een slim en eenvoudig spel om de woordenschat van kinderen en volwassenen te verrijken terwijl je plezier hebt.

Elk jaar lanceert Megableu grappige, intelligente en innovatieve spellen die aantrekkelijk zijn voor zowel kinderen als hun ouders. Met als doel om vele uren familieplezier en persoonlijke verrijking te bieden.

Megableu kopen op Plein

Megableu koop je op Plein. De producten van Megableu staan voor urenlang speelplezier voor het hele gezin. Koop de leuke spellen van Megableu op Plein. Altijd snel in huis.