Lodger

Lodger biedt originele en innovatieve producten die ouders mobiliteit en flexibiliteit bieden in huis en onderweg. Ontdek de eigenzinnige designs, uitstekende kwaliteit en meerdere gebruiksmogelijkheden online bij Plein. Snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Lodger Romper Overslag Sprinkle Ivory
Lodger Romper Overslag Sprinkle Ivory
62
(0)
Morgen in huis
16% korting
12,90 (adviesprijs) 10,90
Bekijk product: Lodger Romper Overslag Sprinkle Ivory

Lodger

Lodger wil het leven voor jonge ouders makkelijker en leuker maken. Lodger doet dit door met de grootste zorg originele en innovatieve producten te ontwikkelen die ouders mobiliteit en flexibiliteit bieden, voor zowel in huis als onderweg. Daarbij is comfort en veiligheid voor het kind zeer belangrijk.

Lodger baby collectie

Lodger producten onderscheiden zich door leuke en eigenzinnige designs, uitstekende kwaliteit en meerdere gebruiksmogelijkheden. Alle producten worden stuk voor stuk gemaakt van hoge kwaliteit textiel. De collectie van Lodger is zeer breed en bestaat onder andere uit hydrofiele doeken, slofjes, slaapzakken, speendoekjes, rompers en aankleedkussenhoezen.

Gebreide producten

De producten van Lodger zijn net even anders dan andere producten. Bijna alle producten van Lodger zijn namelijk gebreid. Lodger kiest hiervoor omdat gebreide stoffen veel voordelen hebben. Door op een losse manier te breien, houdt de stof de warmte goed vast en ontstaat een hoge luchtdoorlaatbaarheid. Gebreide stoffen zijn daarom warmer dan geweven stoffen. Daarnaast zijn breisels duurzaam, slijten ze minder en behouden ze langer hun kwaliteit en uitstraling. Bovendien zijn breisels elastisch en veerkrachtig. Hierdoor zijn de producten van Lodger extra comfortabel om te dragen.

Veiligheid

De veiligheid van je kindje heeft bij Lodger de allerhoogste prioriteit. Bij de ontwikkeling van alle Lodger producten staat veiligheid dan ook voorop. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar het veilig kunnen gebruiken van een product, maar ook of het geen chemische bestanddelen, allergene of AZO-kleurstoffen bevat. Elk nieuwe product wordt getest door onafhankelijke testinstituten om te controleren of deze veilig is. Zo kan je met een gerust hart gebruik maken van de producten van Lodger.

Lodger online kopen bij Plein

Op Plein.nl vind je de uitgebreide collectie van Lodger bestaande uit hydrofiele doeken, slofjes, slaapzakken, speendoekjes, rompers en aankleedkussenhoezen. Alles voor jouw kleintje bestel je eenvoudig, snel en veilig online op Plein.nl. Koop direct online en wij zorgen ervoor dat je bestelling zo spoedig mogelijk wordt verzonden.