Resultaten 1 t/m 2 van 2

Knoflook met Lecithine
Knoflook met Lecithine
200 capsules
Direct leverbaar
19% korting
34,99 (adviesprijs) 28,41
Bekijk product: Knoflook met Lecithine
Japanse Knoflook One a Day
Japanse Knoflook One a Day
100 tabletten
Direct leverbaar
15% korting
21,99 (adviesprijs) 18,76
Bekijk product: Japanse Knoflook One a Day

Kyolic

De knoflook die Kyolic gebruikt wordt op gecertificeerde boerderijen geteeld die geen gebruik maken van chemische meststoffen, pesticiden en herbiciden. Na de oogst wordt Kyolic Japanse knoflook gedurende twintig maanden gerijpt, waardoor het beste in de knoflook naar boven wordt gehaald.

De Japanse Knoflook is reukloos en vriendelijk voor de maag en darmen.

Kyolic heeft een gunstige invloed op hart en bloedvaten. Het helpt bij de verlaging van het cholesterolgehalte en is goed voor de bloeddruk.
Kyolic bevordert de doorbloeding waardoor je minder last hebt van koude handen en voeten. Ook is Kyolic een belangrijke steun voor het behouden van de vitaliteit, bij vermoeidheid, in stresssituaties en is het goed voor het immuunsysteem en de reinigende werking van de lever. Kyolic producten zijn voedingssupplementen. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor gezonde voeding en levensstijl.

Knoflook en Lecitine

Kyolic heeft ook producten die naast knoflook lecithine bevatten. Lecithine is een vetachtige stof die vetten in het bloed in vloeibaar houdt en daardoor bijdraagt aan een goede bloedcirculatie. Daarnaast is lecithine een voedingsstof voor het zenuwstelsel. Lecithine helpt het geheugen te versterken.

Online bestellen

Je kunt Kyolic Japanse Knoflook of Japanse Knoflook met Lecithine gemakkelijk en voordelig bestellen bij Drogistplein. Ontdek het gemak van online bestellen bij Drogistplein, voor 22.00 uur besteld is de volgende dag al in huis mits de producten voorradig zijn.