Issey Miyake

Issey Miyake heeft heerlijke geuren die zijn samengesteld tijdens een zoektocht naar originaliteit. De door kunst, natuur, architectuur en cultuur geïnspireerde geuren hebben een uniek karakter. Het karakter van een visionair.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Issey Miyake Deodorant
Issey Miyake Deodorant
100 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
7% korting
23,95 (adviesprijs) 22,23
Bekijk product: Issey Miyake Deodorant
Issey Miyake L'eau D'issey Geschenkset
Issey Miyake L'eau D'issey Geschenkset
2 stuks
(0)
Tijdelijk uitverkocht
42,95
Bekijk product: Issey Miyake L'eau D'issey Geschenkset

Issey Miyake parfum

Issey Miyake staat voor iemand die op zoek is naar originaliteit, een visionair. In deze zoektocht wordt hij of zij geïnspireerd door kunst, natuur, architectuur en cultuur. Dit is terug te zien in de geuren van Issey Miyake. De inspiraties vormen Issey Miyake, het maakt het een vorm van pure kunst en niet zomaar een stijlvorm.

Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme

Deze geur is speciaal samengesteld door de actieve man met een rustgevende uitstraling. Om deze karakteristieken naar voren te brengen zijn Japanse ceder, mandarijn, koriander, muskaat, salie, blauwe waterlelie, kaneel uit Ceylon, nootmuskaat, bourbongeranium, saffraan, amber, tabak, musk en Aziatische sandel uit Haiti samengevoegd voor een unieke aroma.

Issey Miyake parfum kopen op Plein

Issey Miyake koop je op Plein. Op Plein vind je de unieke geur van Issey Miyake L'Eau d’Issey Pour Homme. Deze geur is voor actieve jongen mannen met een rustige uitstraling. Deze perfecte match is verkrijgbaar op Plein. Altijd snel in huis!