Impress Your Dog

Impress Your Dog hondenvoer is 100% natuurlijk en vrij van geur, kleur en smaakstoffen. De voeding draagt bij aan een gezonder en gelukkiger hondenleven. Je bestelt de producten gemakkelijk en veilig online bij Plein. Altijd snel in huis.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Impress Your Dog Hondenvoer Adult
Impress Your Dog Hondenvoer Adult
12,5 kg
(3)
Maandag in huis
5% korting
28,45 (adviesprijs) 26,99
Bekijk product: Impress Your Dog Hondenvoer Adult

Impress Your Dog hondenvoer

Gezond geperst hondenvoer bestaat uit alleen maar natuurlijke ingredienten. Zonder kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen. 

Alle Impress Your Dog producten hebben een optimale samenstelling voor elke levensfase van de hond zo is er voor jonge honden speciaal puppyvoer. En voor de allergische honden een graanvrije variant,

Impress Your Dog belooft:

  • 100% Natuurlijke voeding
  • bereid met zalmolie
  • tarwegluten vrij

Impress Your Dog hondenvoer online kopen

Impress Your Dog diervoeding koop je gemakkelijk en voordelig online op huisdierplein. De Impress Your Dog producten zijn op huisdierplein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Impress Your Dog? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.