Horizon

Horizon Natuurvoeding is gespecialiseerd in de productie van biologische notenpasta's en de import van biologische noten, zuidvruchten en zaden. Horizon legt de lat hoog wat betreft de kwaliteit.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Horizon Hazelnoot Rozijnenpasta
Horizon Hazelnoot Rozijnenpasta
350 gr
(0)
Morgen in huis
7% korting
7,25 (adviesprijs) 6,72
Bekijk product: Horizon Hazelnoot Rozijnenpasta
Horizon Gemengde Notenpasta
Horizon Gemengde Notenpasta
350 gr
(0)
Morgen in huis
7% korting
8,45 (adviesprijs) 7,86
Bekijk product: Horizon Gemengde Notenpasta
Horizon Amandelpasta
Horizon Amandelpasta
350 gr
(0)
Morgen in huis
7% korting
9,25 (adviesprijs) 8,61
Bekijk product: Horizon Amandelpasta

Horizon

Horizon koopt bijna alle grondstoffen direct in bij de boeren en verwerkers uit het land van oorsprong. Zo zijn de biologische hazelnoten, die verwerkt worden in de Horizon notenpasta’s, afkomstig van het Good Food project in Turkije. Horizon Natuurvoeding is één van de initiatiefnemers van de Good Food Foundation, een stichting die zich bezig houdt met het opzetten, stimuleren en beheren van biologische landbouwprojecten.

Horizon Notenpasta's

Horizon notenpasta’s zijn gemaakt van biologische pinda's, noten en zaden. Alle Horizon notenpasta’s zijn voorzien van het Europees biologisch keurmerk. Het productieproces omvat de stappen roosteren, eventueel mengen, malen en afvullen.

Horizon kopen op Plein

Horizon Notenpasta's koop je op Plein. De producten van Horizon zijn gemaakt van biologische pinda's, noten en zaden. Koop de Notenpasta's van Horizon op Plein. Altijd snel in huis.