toon categorieën & filters

Gravitamon

Gravitamon is een voedingssupplement dat essentiële vitamines, mineralen en foliumzuur in een verantwoorde samenstelling bevat. Gravitamon gebruik je voor, tijdens en na de zwangerschap en zijn van belang voor (aanstaande) moeder en baby.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Gravitamon Dragees
Gravitamon Dragees
100 dragees
Morgen in huis
15% korting
16,99 (adviesprijs) 14,44
Bekijk product: Gravitamon Dragees

Gravitamon

Gravitamon is een voedingssupplement dat essentiële vitamines, mineralen en foliumzuur in een verantwoorde samenstelling bevat, die voor, tijdens en na de zwangerschap van belang zijn voor de (aanstaande) moeder en de baby. Deze voedingssupplementen zijn een aanvulling op de voeding en vormen dus geen vervanging hierop.

Tijdens deze periode verandert er immers veel in het lichaam van een vrouw. In verwachting zijn betekent een extra belasting. Naast veel te rusten is het ook belanrgijk dat er voor te zorgen dat er voldoende vitamines en mineralen worden opgenomen. Vitamines en mineralen zorgen niet alleen voor een goede conditie van de (aanstaande) moeder, maar bevorderen ook een gezonde groei en ontwikkeling van de baby. Van een aantal vitamines en mineralen heeft het lichaam zelfs meer nodig. Gravitamon is speciaal ontwikkeld om in die behoefte te voorzien.

Gravitamon foliumzuur

Gravitamon bevat precies de door de Gezondheidsraad aanbevolen dagelijkse hoeveelheid foliumzuur. Foliumzuur bevordert de ontwikkeling van het zenuwstelsel van de baby en speelt vooral in begin van de zwangerschap een belangrijke rol. Daarom wordt geadviseerd al Gravitamon te gebruiken vanaf het moment dat er zwangerschapswens is.

Gravitamon zwangerschapsvitamines

Naast foliumzuur bevat Gravitamon ook andere vitamines en mineralen die van belang zijn tijdens de zwangerschap. Zo bevat Gravitamon onder andere ß-caroteen, het voorstadium van vitamine A, belangrijk voor onder andere een goed gezichtsvermogen, de vorming van sterke botten en tanden en een gezonde huid. Omdat ß-caroteen pas door het lichaam wordt omgezet in vitamine A als daar behoefte aan is, kan er nooit een teveel aan vitamine A in het lichaam komen.

Calcium en vitamine D zorgen voor de opbouw en instandhouding van sterke botten en tanden bij zowel de (aanstaande) moeder als de baby. Vitamine C zorgt voor verhoging van het weerstandsvermogen. Daarnaast bevat Gravitamon extra ijzer om de conditie van de (aanstaande) moeder op peil te houden.

Gravitamon kopen op Plein

Gravitamon voor bij een kinderwens, tijdens de zwangerschap en bij het geven van borstvoeding bestel je eenvoudig bij Plein. Altijd snel in huis!