Glassex * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Glassex Spray met multifunctionele formule verwijdert moeiteloos vingerafdrukken, vuil en vet op spiegels, ruiten, marmer en andere gladde oppervlakken. Glassex is de nummer 1 in streeploze glans. Glassex koop je voordelig online bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Glassex Glas & Multi Schoonmaakspray
Glassex Glas & Multi Schoonmaakspray
750 ml
Maandag in huis 11% korting
12x Glassex Glas & Multi Schoonmaakspray
12x Glassex Glas & Multi Schoonmaakspray
750 ml
Maandag in huis 16% korting
Glassex Glasreiniger
Glassex Glasreiniger
5 liter
Tijdelijk uitverkocht 78% korting

Glassex

Glassex Glas & Meer Spray verwijdert zonder moeite vingerafdrukken, vuil en vet op spiegels, ramen, marmer en andere gladde oppervlakken. De Glassex Glas & Meer Spray heeft een formule dat zorgt dat verschillende oppervlaktes schoongemaakt kunnen worden met één spray. De Glas & Meer Spray van Glassex is ook verkrijgbaar als navulling. Deze navulling is goedkoper dan de spray dus als je de spray bewaard kun je hier geld op besparen. Naast deze Multi reiniger zijn er ook nog een aantal varianten die een specifieke taak hebben. Zo heb je ook een specifieke Glassex voor bijvoorbeeld de keuken en badkamer.

Glassex aanbieding

Op zoek naar de producten van Glassex? Glassex Glas & Meer Spray bestel je voordelig online bij Plein. Wil je meer informatie over de producten van Glassex? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 088 8000 200 of mail ons op [email protected]

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs