Gaia

Maak kennis met ’s werelds eerste afbreekbare vibrator van Gaia. Met het oog op duurzaamheid, maar ook op je persoonlijke welzijn. Gaia maakt deze waarden waar met haar producten.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Gaia Vibrator Eco G-spot
Gaia Vibrator Eco G-spot
(0)
Direct leverbaar
18% korting
17,95 (adviesprijs) 14,65
Bekijk product: Gaia Vibrator Eco G-spot
Gaia Eco Biologisch Afbreekbare Vibrator Roze
Gaia Eco Biologisch Afbreekbare Vibrator Roze
(0)
Tijdelijk uitverkocht
12% korting
9,99 (adviesprijs) 8,77
Bekijk product: Gaia Eco Biologisch Afbreekbare Vibrator Roze

Gaia

Zorg voor de aarde is steeds belangrijk, evenals persoonlijke welzijn. Gaia vertegenwoordigt deze waarden in haar producten. Gaia is ’s werelds eerste merk dat een biologisch afbreekbare vibrator aanbiedt. De vibrators van Gaia zijn betaalbaar, mooi en recyclebaar.

Gaia vibrators

De vibrators van Gaia zijn gemaakt van BioFeel en PLA, een polymeerverbinding gemengd met maiszetmeel. BioFeel verbruikt niet zo veel energie dan enig ander product op de markt en helpt broeikasgassen te verminderen. Deze materialen zijn daarnaast zeer goed recyclebaar. Dit maakt het ook ’s wereld eerste afbreekbare vibrator. De vibrators zijn waterproof en makkelijk te bedienen door de draaiknop aan de onderzijde. Naast de normale afbreekbare vibrators biedt Gaia ook de Eco G-spot vibrator. De materialen van de vibrators van Gaia zijn niet alleen veilig, maar ook gemakkelijk schoon te maken.

Gaia kopen op Plein

Jouw favoriete Gaia producten online bestellen? Dat kan bij Plein. Plein biedt verschillende producten aan van het assortiment van Gaia, van G-sport vibrator tot afbreekbare vibrators. Ontdek nu jouw favorieten en bestel ze gemakkelijk online.