Formawell

Maak kennis met de Formawell haarborstels van Kendall Jenner. De haarborstels zijn geschikt voor alle haartypes en zorgen voor een intense glans, een verzorgde look en snelle ontwarring.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Formawell x Kendall Jenner Paddle Haarborstel
Formawell x Kendall Jenner Paddle Haarborstel
(0)
Morgen in huis
15% korting
23,49 (adviesprijs) 19,95
Bekijk product: Formawell x Kendall Jenner Paddle Haarborstel
Formawell x Kendall Jenner Grote Ronde Borstel
Formawell x Kendall Jenner Grote Ronde Borstel
(0)
Morgen in huis
15% korting
23,49 (adviesprijs) 19,95
Bekijk product: Formawell x Kendall Jenner Grote Ronde Borstel

Formawell

Formawell heeft 25 jaar ervaring in de professionele haarverzorging industrie. Dit is te zien in de professionele tools waarmee je jouw persoonlijke stijl kan vormen. Formawell richt zich met haar innovatieve technologie op het beschermen en stijlen van jouw haar. De nieuwe hairstyling tools in samenwerking met Kendall Jenner geven jou de boost die je nodig hebt om jouw eigen zelfverzekerde look naar voren te brengen. 

Formawell X Kendall Jenner Paddle Haarborstel

De Paddle Haarborstel gaat statisch en pluis haar tegen en zorgt voor een ongelooflijke glans. De borstel zorgt ervoor dat alle haartypen een levendige look krijgen. Pluis en statisch haar wordt onmiddellijk verminderd waardoor je gladde en verzorgde look langer mee gaat. Door gepatenteerde mineralen ontward de borstel het haar extra snel. Dit zorgt er ook voor dat de droog en stijlingtijd van jouw haar een stuk korter is. De materialen die zijn gebruik voor de borstel zijn van lichtgewicht en masseren de hoofdhuid tijdens het borstelen. 

Formawell X Kendall Jenner Grote Ronde Borstel

De grote ronde borstel van Formawell X kendall Jenner heeft een uniek design dat zorgt voor beschermd, verzorgd en prachtig golvend haar. De borstel is geschikt voor ieder haartype en is ideaal om te gebruiken tijdens het föhnen. De super grijpende nylon borstelharen die zijn geplaatst in een gepatenteerde 'wave shape' zorgen voor prachtige golven met een simpele beweging. Net als de Paddle Haarborstel is de Ronde Borstel hoofdhuid vriendelijk en gemakkelijk te gebruiken door de lichtgewicht materialen. 

Formawell X Kendall Jenner kopen op Plein

Op Plein vind je de borstels uit de Formawell X Kendall Jenner collectie. Ontdek nu jouw favoriet en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!