exaller

Eindelijk verlost van jouw huisstofmijtallergie! Exaller behandelt en voorkomt huisstofmijtallergie door de oorzaak weg te nemen. Exaller is eenvoudig in gebruik, veilig en doeltreffend.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

exaller Behandeling & Preventie Huisstofmijt
exaller Behandeling & Preventie Huisstofmijt
150 ml
(0)
Vrijdag in huis
10% korting
29,99 (adviesprijs) 26,95
Bekijk product: exaller Behandeling & Preventie Huisstofmijt
exaller Behandeling & Preventie Huisstofmijt
exaller Behandeling & Preventie Huisstofmijt
75 ml
(0)
Direct leverbaar
19,99
Bekijk product: exaller Behandeling & Preventie Huisstofmijt

Exaller

Exaller is speciaal ontwikkelt om de strijd tegen huisstofmijt aan te gaan. Exaller behandelt en voorkomt huisstofmijtallergie door de oorzaak weg te nemen. Huisstofmijt is het allergeen dat verantwoordelijk is voor huisstofmijtallergie.

Het is klinisch bewezen dat je met Exaller spray 99% van de huisstofmijten verwijdert uit matrassen, tapijten, beddengoed, bekleding en andere stoffen op een veilige en doeltreffende manier. Het product werkt echter alleen als je het regelmatig en op de juiste manier gebruikt.

Twee fasen behandeling

  1. Eliminatiefase. In de eliminatiefase herhaal je de behandeling drie weken lang. Zo verwijder je 99% van de huisstofmijten uit de behandelde zone.
  2. Preventiefase. Om de populatie ook op langere termijn beneden de allergiedrempel te houden, is de preventiefase uitermate belangrijk. Tijdens deze fase moet je je matras, beddengoed etc. eenmaal per maand behandelen.

Wat is huisstofmijt?

Huisstofmijt is een allergeen. Een allergeen is de veroorzaker van een allergie. Ongeveer 25% van de wereldbevolking heeft last van huisstofmijtallergie: een overdreven reactie van het lichaam op de uitwerpselen en exoskeletten van huisstofmijt (de allergenen). Slecht nieuws voor wie overgevoelig is: huisstofmijten komen in bijna alle woningen voor. In je bed alleen al leven er zo’n 2 miljoen. Huisstofmijten zijn in principe onschadelijk. Ze bijten niet en zijn niet verwant aan de bloedzuigende bedwantsen. Maar ze vermenigvuldigen zich wel razendsnel.

Huisstofmijten zijn verwant aan spinnen en teken en zijn 0,2 tot 0,3 mm lang. Ze leven in warme, donkere en vochtige omgevingen, zoals beddengoed, matrassen, tapijten, banken, knuffels en kussens.

Exaller kopen op Plein.nl

Last van huisstofmijt? Op Plein.nl vind je Exaller speciaal ontwikkelt bij huisstofmijtallergie. Bestel nu eenvoudig en veilig online bij Plein. Altijd snel in huis.