Emax

Met de diergeneesmiddelen en verzorgingsmiddelen van Emax geef je jouw hond of kat de beste verzorging. Emax biedt diverse oplossingen zoals een Easypill die toedienen van nare medicatie een stuk gemakkelijker maakt.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Emax Easypill Kat Sachet
Emax Easypill Kat Sachet
10 gr
(0)
Morgen in huis
2,99
Bekijk product: Emax Easypill Kat Sachet
Emax Easypill Hond Sachet
Emax Easypill Hond Sachet
20 gr
(0)
Morgen in huis
22% korting
3,99 (adviesprijs) 3,10
Bekijk product: Emax Easypill Hond Sachet

Emax

Emax wilt met haar complete assortiment aan diergeneesmiddelen en verzorgingsmiddelen jouw hond of kat op de meest gemakkelijke manier gezond houden.

Emax is in 1990 opgericht door een groep dierenartsen die kwalitatief goede diergeneesmiddelen op de markt wilden brengen via dierspeciaalzaken. Dankzij de expertise van de dierenartsen creëerde zij een unieke marktpositie in de Nederlandse dierspeciaalzaken.

Emax Easypill

Met de Easypill maak je het toedienen van medicijnen bij jouw huisdier een stuk gemakkelijker. Dit is mogelijk door het kneedbare snoepje die de nare smaak van het medicijn verbergt. Het snoepje heeft een aantrekkelijke smaak, geur en samenstelling.

Emax kopen op Plein

Op Plein vind je de juiste Emax producten voor jouw hond of kat. Met Emax dien je zonder moeite medicijnen toe aan jouw hond of kat. Bestel nu voordelig bij Plein. Altijd snel in huis!