Edgard & Cooper * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Edgard & Cooper is het enige honden- en kattenvoer gemaakt van 100% vers vlees en zonder vleesmeel of andere toevoegingen. Hierdoor is Edgard & Cooper natuurlijk en lekker voer voor jouw hond en kat.
Lees meer

Edgard & Cooper

Edgard & Cooper staat voor eerlijk, vers en 100% natuurlijk honden- en kattenvoer. Het is het enige voer gemaakt van 100% vers vlees en zonder vleesmeel of andere vreemde toevoegingen zoals kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Egard Cooper biedt écht lekker eten voor honden en katten dat jou, je favoriete huisdier(en) én onze planeet goed doet.

Voordelen Edgard Cooper

  • 100% Natuurlijk
  • Hoog vlees/vis gehalte (minimaal 40%)
  • Vrij van vleesmeel, hoog bewerkt dierlijk afval en karkassen
  • Vrij van artificiële kleur-, geur-, smaakstoffen
  • Vrij van mais, tarwe en soja – dus ook geschikt voor honden met een voedselallergie

Edgard & Cooper werd opgericht door Koen en Louis, de eigenaren van hun honden Edgard en Cooper. Ze waren beide op zoek naar gezonde voeding voor hun huisdier, maar konden dit nergens vinden. In al het hondenvoer zat vleesmeel, kunstmatige smaakstoffen en genetisch gemanipuleerde onzin. De oplossing? Zelf aan de slag. Samen met de Universiteit ontwikkelde Louis en Koen diverse lekkere, gezonde recepten speciaal voor honden en katten. Edgard & Cooper katten- en hondenvoer wordt steeds populairder en is zich volop wereldwijd aan het uitbreiden. The story continuous!

Duurzame verpakkingen

De verpakkingen van Edgard & Cooper zijn bovendien zeer duurzaam. Edgard Cooper geeft om de natuur en hierdoor zijn de zakken niet gemaakt van plastic maar van planten. Hierdoor zijn de zakken biologisch afbreekbaar, dat wil zeggen dat ze door de natuur zelf worden afgebroken.

De blikjes en kuipjes zijn gemaakt van aluminium. Vergeleken met andere materialen is metaal recycleren makkelijk. Wist je bijvoorbeeld dat 75% van al het aluminium dat sinds 1888 geproduceerd werd vandaag nog gebruikt wordt? Dat komt omdat het na gebruik niet aan kwaliteit inboet. Bovendien zorgt aluminium ervoor dat het natvoer lekker vers blijft en het dus maar liefst 24 maanden goed blijft!

Naast de duurzame verpakkingen gaat Edgard & Cooper nog een stapje verder. Het Zero PawPrint Plan is een strategie voor een positieve impact op de planeet.

Edgard & Cooper hondenvoer

Edgard & Cooper gebruikt alleen pure ingrediënten in het hondenvoer. Recht uit de natuur en daarom extra gezond voor je favoriete huisdier. Het hondenvoer van Edgard & Cooper is 100% vleesmeelvrij. Dit betekent dat het voer geen vleesmeel bevat. Nu niet, nooit niet. Simpelweg omdat vleesmeel troep is en gemaakt wordt van slachtafval dat intensief wordt bewerkt. Hierdoor verdwijnen alle oliën, vetten en water en blijft uitsluitend een poedertje over. Bovendien bevat dit vleesmeel synthetische antioxidanten, en dat wil je niet voor je hond. Daarom biedt Edgard & Cooper als enige hondenvoermerk 100% vleesmeelvrije producten aan.

Natvoer en vlees

Vers vlees of verse vis is het allerbelangrijkste ingrediënt van het hondenvoer. Dit zit namelijk boordevol proteïnes of eiwitten en die zijn erg belangrijk voor een gezond hondenleven. Deze ingrediënten worden aangevuld met andere overheerlijke en natuurlijke ingrediënten zoals groente en fruit. Hierdoor is Edgard & Cooper natuurlijk en lekker voer voor viervoeters die groot en klein zijn, dik en dun, jong en oud, lang- en kortharig. Dankzij de natuurlijke ingrediënten is Edgard & Cooper zeer gezond en erg geschikt voor honden met een voedselallergie of intolerantie.

Om voor elke hond de juiste energie te geven heeft Edgard & Cooper verschillend voer afhankelijk in welke levensfase jouw hond zit. Er is voer voor pups van 0 tot 12 maanden, voor volwassen honden (adult) van 1 t/m 7 jaar en voor de senioren vanaf 8 jaar of ouder. Hierdoor krijgt elke hond de juiste voedingsstoffen binnen die op zijn leeftijd is afgestemd.

Daarnaast zijn alle recepten van Edgard & Cooper een supergezonde mix van fruit en groeten.

Varianten hondenvoer

Edgard & Cooper hondenvoer komt in drie varianten:

  1. Hondenbrokken: verkrijgbaar in 700gram, 2,5kg en 7kg. De Edgard & Cooper hondenbrokken zijn gemaakt van 100% vers vlees en bevatten voedzame en pure ingrediënten. Bovendien zijn de hondenbrokken verkrijgbaar in vier heerlijke smaken waardoor je volop kunt variëren.
  2. Vers Vlees in blikken van 400gram. Edgard & Cooper natvoer bevat 100% pure ingrediënten. Supervoedzaam en gezond en helemaal vrij van karkassen, samengesteld vlees, kunstmatige kleurstoffen, aroma’s, bewaarmiddelen en suikers. Het natvoer is verkrijgbaar in verschillende smaken voor de nodige afwisseling.
  3. Vers vlees in kuipjes van 150gram. Voor de kleine buikjes zijn er de verse vlees in kuipjes van Edgard & Cooper. Ook deze variant bevat uitsluitend 100% pure ingrediënten en zijn supervoedzaam. De kuipjes zijn verkrijgbaar in verschillende smaken waaronder eend, rund en kip.

Edgard & Cooper snacks

Wil je je hond een lekkere, maar ook gezonde en voedzame snack geven? De snacks van Edgard Cooper bevatten goede eiwitten en zitten boordevol goodies. De graanvrije en van nature voedzame snacks zijn niet alleen superlekker, maar ook boordevol vitamines, mineralen en vetarme eiwitten. De wikkels zijn bovendien 100% biologisch afbreekbaar én 1% van de omzet gaat naar de Dog Care Clinic in Sri Lanka. Win-win!

Edgard Cooper Dental Sticks

De Dental Sticks van Edgard & Cooper helpen jouw hond aan een schoon gebit, frisse adem én sterke tanden! De sticks zijn luchtgedroogd waardoor je hond er véél langer op kauwt voor meer effect en fun. Gemaakt van gezonde plantaardige ingrediënten die van nature caloriearm zijn, zoals knapperige appel en adem verfrissende eucalyptusolie en Aardbei & Frisse Muntolie.

Edgard & Cooper kattenvoer

Edgard & Cooper gebruikt alleen pure ingrediënten in het kattenvoer. Recht uit de natuur en graanvrij en daarom extra gezond voor je favoriete huisdier. Zelfs de meest kieskeurige katten kunnen het voer van Edgard Cooper weerstaan.

Omdat katten carnivoren zijn bevatten de gerechten van Edgard & Cooper minstens 60% eiwitrijk vlees. Wist je trouwens dat er altijd minstens 60% vlees of vis in de recepten zit? Verse vis en vers vlees bevatten veel natuurlijke voedingsstoffen en antioxidanten. Die houden je kat zo gezond als een...ja vis dus!

Extra fijn: Edgard & Cooper kiest voor vis die gekweekt of gevangen is met respect voor het milieu.

Edgard & Cooper heeft ook voor de katten verschillend voer afhankelijk hoe oud jouw kat is. Er is voer voor kittens van 0 tot 9 maanden, voor volwassen katten van 9 maanden t/m 8 jaar en voor de senioren vanaf 8 jaar en ouder.

Varianten kattenvoer

Edgard & Cooper Kattenvoer komt in twee varianten:

  1. Kattenbrokken zijn verkrijgbaar in 300 gram en 1,75kg. De Edgard & Cooper kattenbrokken zijn gemaakt van 100% vers vlees en bevatten goede, voedzame en pure ingrediënten. Zonder vlees- of vismeel, en zonder bewerkte of gedroogde ingrediënten. Om al die natuurlijke goodies optimaal te bewaren, bakken ze bij Edgard Cooper de brokjes traag op een lage temperatuur. Bovendien zijn de kattenbrokken verkrijgbaar in meerdere heerlijke smaken waardoor je volop kunt variëren.
  2. Kuipjes zijn verkrijgbaar in 85 gram. Voor de kleine buikjes zijn er de verse vlees en vis in kuipjes van Edgard & Cooper. Ze zijn met maar liefst minstens 65% met vlees of vis gevuld. De kuipjes zijn verkrijgbaar in verschillende smaken zodat je volop kunt afwisselen. Van kalkoen met garnalen tot lam en rund. Maar ook eend, kip en vis.

Is jouw kat dol op de kuipjes van Edgard Cooper? Ontdek dan onze multipacks met de meest populaire recepten van Edgard & Cooper. Met heerlijk vers vlees, vol met groenten en fruit en graanvrij. Om lekker van te smullen!

Edgard & Cooper kopen op Plein

Edgard & Cooper honden- en kattenvoer bestel je voordelig, snel en veilig bij Plein. Wij hebben het complete assortiment van Edgard Cooper. Laat jouw favoriete huisdier voordelig genieten van de brokken, het verse vlees, natvoer en snacks van Edgard & Cooper. Kies de favoriete smaak van jouw hond of kat en bestel direct online. Wij bezorgen je bestelling altijd snel bij je thuis, zodat je huisdier lekker kan genieten van het overheerlijke voer van Edgard & Cooper.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs