donttellmum

donttellmum is moeders juiste keuze voor verlichting bij de meest voorkomende kinderkwaaltjes. Opgericht door een moeder, voor moeders. In samenwerking met medische professionals.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

donttellmum Waterpokken Behandeling
donttellmum Waterpokken Behandeling
50 ml
Morgen in huis 10% korting
donttellmum Eczeem Repair Creme
donttellmum Eczeem Repair Creme
50 ml
Morgen in huis
donttellmum Inhalatiepleisters
donttellmum Inhalatiepleisters
7 stuks
Morgen in huis 10% korting

Donttellmum

Donttellmum helpt moeders de juiste keuze te bieden in één merk bij ondersteuning van de verzorging van baby’s en kinderen bij kinderkwaaltjes: van eczeem tot waterpokken. De gezondheidsproducten en medische hulpmiddelen zijn van zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten gemaakt. Donttellmum hoe ze haar kindje moet verzorgen. Zij weet wat het beste is voor haar kleine. Voor ondersteuning gebruikt iedere moeder de producten van Donttellmum. Te gebruiken voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

Marloes Visser is de oprichtster van Donttellmum. De ontwikkeling van de producten deed zij samen met haar man Ruben, ondernemer in medische hulpmiddelen voor de zelfzorg en een team aan medisch professionals. En niet te vergeten de insights van al die mama’s. Gezondheidsproducten en daarnaast medische hulpmiddelen die doen wat ze zeggen dat ze doen. Met bewezen effectiviteit en ingrediënten die speciaal ontwikkeld zijn voor jouw kind.

Donttellmum producten

In de producten van Donttellmum wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten van duurzame herkomst. De producten zijn niet alleen geschikt voor de kinderhuid maar ook vriendelijke voor het milieu en daarmee de toekomst van onze kids.

De producten zijn vrij van cortisonen, parabenen en allergenen. En behalve de focus op wat erin gaat, is er ook gekeken naar het gebruik. Er zijn speciale kwast- en tube applicators ontwikkeld voor een makkelijk & hygiënisch gebruik. Dankzij de handige en motiverende behandelschema’s voor je kind weet je als mama precies hoe je de producten kunt gebruiken. Alles ter ondersteuning van een optimaal resultaat. Het assortiment bestaat onder meer uit de volgende producten:

Eczeem Repair

Op basis van 100% plantaardige vaseline verlicht jeuk en behandelt en voorkomt symptomen die veroorzaakt worden door eczeem zoals roodheid, branderig gevoel en uitdroging van de huid. Het 3-voudig effect van Eczeem Repair vrlicht de jeuk, versnelt het huidherstel en beschermt de beschadigde huid.

Billenzalf

Rode billetjes zijn allesbehalve prettig voor jouw kleintje. Gelukkig is er Don't Tel Mum billenzalf. Verzorgt en verzacht de ruwe, schrale of geprikkelde huid bij luieruitslag en rode billetjes. Het is een vegan formulering met 100% ‘plantaardige vaseline’ en zinkoxide die de zachte kinderhuid beschermt.

Vallen & Stoten Gel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. De Vallen & Stoten gel van Donttellmum verkoelt en is de ideale uiterlije verzorging van de blauwverkleurde huid en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

Inhalatiepleisters

Voor een goede nachtrust is het belangrijk dat je kindje vrij kan ademen. De inhalatiepleisters zijn er in leuke dierenvormpjes en bevat 6 kruidenessences. Dankzij de verzachtende invloed op de luchtwegen en het bevorderen van het vrijer ademen krijgt je kindje een goede nachtrust.

Waterpokken Behandeling

De Waterpokken Behandeling van Donttellmum is wat je kindje nodig heeft bij last van blaasjes en jeuk. Het product is op basis van 100% ‘plantaardige vaseline’ dat verkoelt, helpt bij verlichting van jeuk en het voorkomen van littekens.

Donttellmum kopen op Plein.nl

Het complete assortiment van Donttellmum vind je bij Plein. Van de inhalatiepleisters tot de billenzalf en vallen & stoten gel. Donttellmum heeft de oplossing. Ontdek het complete assortiment nu bij Plein en bestel direct online. Altijd snel in huis!