Dog Chow

Dog Chow hondenvoer is rijk aan vlees en voedingsstoffen. Het voer is hierdoor heerlijk, en je hond krijgt de juiste voedingsstoffen binnen. Dog Chow zorgt voor het juiste voer in iedere fase van het hondenleven.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Dog Chow Senior Kip & Rijst
Dog Chow Senior Kip & Rijst
2,5 kg
(0)
Woensdag in huis
12,93
Bekijk product: Dog Chow Senior Kip & Rijst

Dog Chow

Dog Chow houdt rekening met het feit dat een hond zijn natuurlijk instincten volgt. Het voer van Dog Chow zit boordevol vlees waardoor je hond extra veel energie heeft. Het Dog Chow hondenvoer is van de allerhoogste kwaliteit en bevat de juiste balans van eiwitten, vetten, granen en vitaminen om het uithoudingsvermogen en energieleven van je hond op peil te houden. De speciale brokken van Dog Chow zorgen er bovendien voor dat je hond langer op de brokken kauwt. Tegelijkertijd wordt de mond verzorgt en verbeteren de brokken dankzij de toevoeging van chicorée (een product dat rijk is aan vezels) de spijsvertering van je hond.

Dog Chow hondenvoer

Het Dog Chow assortiment is geschikt voor elke fase van het hondenleven, waardoor puppy’s al met Dog Chow kunnen beginnen. Er is wel een speciale variant voor de oudere honden, de zogeheten senior lijn. Natuurlijk is het voer ook nog verkrijgbaar in verschillende smaken zodat je hond voldoende afwisseling heeft. Ook kan het voer besteld worden in verschillende maten in zakken van 2,5kg of 14kg.

Dog Chow Puppy

Puppy Chow Complete is een compleet hondenvoer, geoptimaliseerd om je opgroeiende hond zo volledig mogelijk te ondersteunen bij de groei en alle bijbehorende aspecten. Puppy Large Breed hondenvoer is, zoals de naam al doet vermoeden, specifiek gemaakt voor jonge honden van grotere rassen. Aangezien grote rassen in dezelfde tijd een stuk meer moeten groeien, moeten ze hierin voldoende ondersteund worden. Large Breed voer bevat explosief veel vitaminen en mineralen en bevat de juiste voedingsstoffen om de puppy te ondersteunen in de ontwikkeling van het lichaam.

Dog Chow Adult

De Dog Chow Adult lijn is speciaal voor volwassen honden tussen de 1 en de 7 jaar. Dog Chow Complete is, net als Puppy Chow Complete, een complete hondenvoeding, geschikt voor volwassen honden. Iedere hondeneigenaar wil een gezonde, energieke, blije hond en dit is precies wat Purina wil bereiken met Dog Chow Complete. Een gebalanceerde voeding met de juiste ingrediënten om je hond te ondersteunen in het dagelijks leven.  Dog Chow Light is bedoeld voor honden die gevoelig zijn voor overgewicht of al (enig) overgewicht hebben. Dit zijn lichte maaltijden, die wel voldoende energie geven, maar bestaan uit ingrediënten als eiwitten en granen, waarbij de hoeveelheid koolhydraten en vetten verlaagd zijn. De lam variant en sensitive voeding is speciaal ontwikkeld voor honden die gevoelig zijn voor voeding. En de Dog Chow large breed zorgt voor een gezonden ondersteuning van de botten bij grote rassen.

Dog Chow Senior

Dog Chow heeft aan elke hond gedacht dus ook aan de oudere honden. Hoewel de oudere hond doorgaans minder actief is, betekent dit niet dat je hond niet meer op avontuur wilt. Doormiddel van de Dog Chow Senior lijn krijgt jouw oudere hond alle benodigde voedingsstoffen binnen, blijven zijn gewrichten soepel en wordt zijn immuunsysteem beschermt.

Dog Chow kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je het uitgebreide assortiment van Dog Chow. Ontdek nu het favoriete voer van jouw hond en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!