DO2

DO2 is een natuurlijke deodorant die je beschermt tegen ongewenste geurtjes. De deodorant bestaat voor 100% uit aluin. Dit natuurlijke mineraal heeft een antibacteriële werking, wat ervoor zorgt dat je zweet niet gaat ruiken.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

DO2 Deodorant Spray Kristal
DO2 Deodorant Spray Kristal
40 ml
19% korting
DO2 Mini Deodorant Stick
DO2 Mini Deodorant Stick
40 gr
1
13% korting

DO2

Heb je last van vervelende geurtjes onder je oksels, maar kan je huid niet goed tegen een reguliere deodorant? Dan heeft DO2 de oplossin. Met haar natuurlijke deodorant tegen ongewenste geurtjes is DO2 voor jou de oplossing.

De deodorantspray en deodorantstick van DO2 bestaan beiden voor 100% uit Aluin. Aluin is een natuurlijk materiaal met een antibacteriële werking. Hierdoor ga je het eventuele zweet ook niet ruiken.

DO2 deodorant

De producten van DO2 bestaan uit aluinkristallen die met water worden geactiveerd. De unieke deodorant van DO2 is tot wel 24 uur werkzaam. DO2 deodorant bevat geen onnodige toevoegingen zoals parfum, alcohol, parabenen of andere toevoegingen en daarom is het huidvriendelijk en hypoallergeen. Tenslotte is de deodorant van DO2 niet getest op dieren en 100% natuurlijk.

Plein heeft de volgende DO2 producten in haar assortiment:

  • DO2 Deodorant Spray Kristal
  • DO2 Mini Deodorant Stick

DO2 deo kopen op Plein

De 100% natuurlijke deodorant van DO2 koop je op Plein. DO2 heeft deodorant zonder toevoegingen zoals parfum, alcohol en parabenen. Het gebruik van aluin in de DO2 deodorant zorgt voor frisse oksels zonder ongewenste geurtjes. Bekijk het assortiment van DO2 op Plein. Altijd snel in huis!