Dexeryl

Dexeryl, het vertrouwde merk voor intensieve huidverzorging, biedt de oplossing voor droge en gevoelige huidproblemen. De speciale formule, herstelt de natuurlijke balans van je huid en verlicht ongemak.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Dexeryl Verzachtende Creme
Dexeryl Verzachtende Creme
500 gr

Dexeryl

Dexeryl, het vertrouwde merk voor intensieve huidverzorging, biedt de oplossing voor droge en gevoelige huidproblemen. Onze speciale formule, rijk aan hydraterende ingrediënten, herstelt de natuurlijke balans van je huid en verlicht ongemak. Dexeryl crème is dermatologisch getest en geschikt voor alle leeftijden, waardoor het ideaal is voor het hele gezin. Of je nu last hebt van eczeem, psoriasis of gewoonweg droge huid, Dexeryl helpt je om je huid gezond en gehydrateerd te houden. Kies voor de kwaliteit en effectiviteit van Dexeryl en geef je huid de liefdevolle verzorging die het verdient.

Dexeryl Crèmes 

Ontdek de verlichting die Dexeryl crèmes bieden voor een droge en gevoelige huid. Onze dermatologisch geteste formule hydrateert diep en herstelt de natuurlijke balans van je huid. Of je nu last hebt van eczeem, jeuk of gewoonweg droogheid, Dexeryl crèmes bieden een intensieve verzorging en verlichting. Vertrouw op Dexeryl voor een zachte en soepele huid, elke dag weer. Geef je huid de verzorging die het verdient met Dexeryl crèmes en geniet van een comfortabel en gezond gevoel.

Dexeryl kopen op Plein

Het merk Dexeryk koop je voordelig online bij Plein. Je favoriete Dexeryl producten heb je binnen een paar klikken eenvoudig besteld. Bovendien versturen we je bestelling altijd zo snel mogelijk zodat je direct kunt genieten van de kracht van Dexeryl. Ontdek nu het gemak van Plein en bestel veilig en vertrouwd. Altijd snel in huis!