Destination * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Geniet van de rijke en aromatische smaak van Destination koffie. Destination koffie is 100% biologisch gecertificeerd en wordt zorgevuldig geteeld. Voor een intense koffiebeleving.
Lees meer

Destination koffie

De makers van Destination koffie bezoeken al zo'n 16 jaar wereldwijd 140 koffiebestemmingen om zeker te zijn van de juiste omstandigheden en de best geproduceerde koffiebonen. 

Daarnaast doet Destination alles graag zelf, van sourcing tot eindproduct. Alles met de grootste zorg en met behoud van een redelijke prijs voor boer en consument.

Slow roasting 

Wat Destination extra bijzonder maakt, is het slow roasting proces, waarbij iedere soort origine apart en langzaam gebrand wordt. Hierdoor ontstaat na het blenden een bijzondere mix met een diep en rijk aroma. Alle koffie van Destination is met zorg en aandacht gemaakt. En dat proef je!

Destination koffie kopen op Plein

Op zoek naar de koffiebonen en cups van Destination koffie? Op Plein vind je de koffie afkomstig van biologische teelt met een rijke en aromatische smaak. Ontdek nu jouw favoriet en bestel Destination koffie voordelig bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs