Dermalex

Dermalex pakt de meest voorkomende huidaandoeningen aan en helpt irritaties te voorkomen. Ideaal voor iedereen die last heeft van rode vlekjes, jeuk en irritatie.
Lees meer

Dermalex

Dermalex deelt de zorg voor je huid. Rode vlekjes, jeuk en irritatie. Het is allemaal erg vervelend, maar het is nog vervelender als het steeds weer terug komt, wat je ook probeert. Dermalex wil je daarom graag een handje helpen. Daarom heeft Dermalex verschillende producten ontwikkelt die de meest voorkomende huidaandoeningen aanpakken. Deze producten versterken stuk voor stuk de huid barrière en verminderen de symptomen. Zo kun je weer fijn slapen, naar je werk of ergens ander heen. Zonder irritatie, jeuk of pijn. 

Dermalex repair crème

Eczeem is een zeer vervelende aandoening. De huid kan rood worden, jeuken, bultjes krijgen en schilfering veroorzaken. Dit is niet alleen vervelend, het maakt de huid ook niet mooier. Hierdoor kan je last krijgen van schaamte en vermindering van je zelfvertrouwen. Vaak ga je dan opletten wat voor kleding je aandoet, en dit is gewoon lastig. Dermalex beschermt je hier dus tegen waardoor je weer vrij kan bewegen.

Dermalex repair eczeem kinderen en baby

Ook kinderen en baby´s hebben last van eczeem of andere huidirritaties. Toch hebben kinderen een andere behandeling nodig. Vaak zijn kinderen hier zelf niet bewust van, maar het is als ouder verschrikkelijk om je kind steeds te zien jeuken. Dermalex helpt kinderen en baby´s vanaf 8 weken, zodat ze vrij kunnen bewegen en spelen. De behandeling is effectief, mild en kan voor een lange periode achter elkaar gebruikt worden. 

Dermalex repair psoriasis

Psoriasis is een chronische huidaandoening, die veel irritatie kan opleveren. Het kenmerk van psoriasis zijn de dikke, rode schilferplekken op het huidoppervlak. Per periode, jaargetijde en per persoon kan het verschillen of je last hebt van psoriasis. Heb je weer een periode last van psoriasis? Gebruik dan de repair crème van Dermalex. Hiermee worden de schilferplekken minder zodat je weer kan genieten van je huid. Ook de weerstand van de huid verbeterd, waardoor het minder snel weer terugkeert. De crème kan gebruikt worden vanaf de eerste tekenen van beginnende plekjes.

Dermalex repair huidirritatie

Deze Dermalex crème is speciaal ontwikkeld voor de kleinere plekjes eczeem en voor andere kleine irritatie plekjes. Soms kunnen kleine plekjes ook erg vervelend zijn of irritatie opleveren. Deze crème is minder specialistisch in de verzorging, maar verminder wel de irritatie en zorgt voor een hogere weerstand van de huid.

Dermalex kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je het complete assortiment van Dermalex. Ontdek nu jouw favoriete huidverzorgingsproduct en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis. 

Dermalex is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter en de aanwijzingen op de verpakking.