Dermagiq * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Dermagiq heeft diverse producten ontwikkeld in combinatie met honing. Honing bevat natuurlijke antioxidanten en enzymen die zorgen voor een verzuivering en kalmering van de huid. Voor een zijdezachte huid.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 5 van 5

Dermagiq Hair & Body Wash
Dermagiq Hair & Body Wash
250 ml
19% korting
Dermagiq Wound Zalf
Dermagiq Wound Zalf
15 gr
9% korting
Dermagiq Lipcare
Dermagiq Lipcare
5 gr
20% korting
Dermagiq Klovencrème Foot
Dermagiq Klovencrème Foot
100 ml
22% korting
Dermagiq Hand Handcreme
Dermagiq Hand Handcreme
100 ml
20% korting

Dermagiq 

De producten van Dermagiq zijn ontwikkeld voor een totale huidverzorging. De producten zijn gemaakt in combinatie met natuurzuivere honing met natuurlijke antioxidanten en enzymen. Deze antioxidanten en enzymen zorgen voor een zuiverende en kalmerende werking op de huid. Voor een zacht en mooi resultaat.

Dermagiq handcrème

De intensieve handcrème van Dermagiq is gemaakt met honing en is dagelijks te gebruiken. De intensieve crème is speciaal ontwikkeld voor verzorging van droge en ruwe handen. De honing bevat antioxidanten die de huid tot rust brengen en het herstel van kloven ondersteunen. De amandelolie en sheaboter zorgen voor een bescherming tegen een uitgedroogde huid. De crème is niet plakkerig en trekt zeer goed in de huid.

Dermagiq kopen op Plein

Dermagiq koop je op Plein. De producten van Dermagiq zijn gemaakt in combinatie met honing. Honing bevat natuurlijke antioxidanten en enzymen die de huid zuiveren en kalmeren. Koop de verzorgende producten van Dermagiq op Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs