Derma Eco

Derma Eco Baby verzorgingsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid van baby’s. 100% vrij van parfum, parabenen en kleurstoffen. Derma Eco beperkt het risico op allergieën, overgevoelige reacties en eczeem.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Derma Eco Baby olie
Derma Eco Baby olie
150 ml
0
Derma Eco Billenzalf
Derma Eco Billenzalf
100 ml
0
Derma Eco Shampoo & Lichaam
Derma Eco Shampoo & Lichaam
150 ml
0
Derma Eco Billendoekjes
Derma Eco Billendoekjes
64 doekjes
0

Derma Eco Baby

De producten van Derma Eco verzorgen jouw baby. De verzorgingsproducten zijn speciaal samengesteld om een gevoelige huid van een baby te verzorgen zonder enkel probleem. Alle producten van Derma Eco zijn 100% vrij van kleurstoffen, parfum en parabenen. Op deze manier beperkt Derma Eco het risico op allergieën, eczeem en overgevoelige reacties van de babyhuid. 

Derma Eco Baby verzorgingsproducten

Derma Eco heeft verschillende producten in haar assortiment. De meest gebruikte Derma Eco producten voor het verzorgen van je kleintje vindt je op Plein. Zo is er de Derma Eco crème voor het verzorgen en hydrateren van de babyhuid. Derma Eco Baby Olie verzacht en verzorgd de babyhuid en is ook ideaal voor gebruik als badolie. De Derma Eco Billenzalf en Billendoekjes zijn speciaal ontworpen om de billetjes schoon te maken en te verzorgen. De Billendoekjes zijn ook te gebruiken voor het schoonmaken van de handjes of het gezicht. Tenslotte is de Derma Eco Shampoo en Lichaam perfect voor het wassen van de haren en het lichaam van jouw baby. 

Derma Eco Baby kopen op Plein

Derma Eco koop je op Plein. Derma Eco houdt rekening met de gevoelige huid van jouw baby. Met Derma Eco hoef je je geen zorgen te maken over schadelijke ingrediënten. Voor een veilig en verzorgde babyhuid koop je Derma Eco op Plein. Altijd snel in huis!