Depend

Depend is ideaal als je last hebt van licht urineverlies of incontinentie. Het Depend incontinentiemateriaal variërend van inlegkruisjes tot luiers voor volwassenen. Geschikt voor zowel vrouwen als mannen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 6 van 6

4x Depend for Men Guards
4x Depend for Men Guards
14 stuks
0
28% korting
Depend for Men Guards
Depend for Men Guards
14 stuks
0
Depend Slip Extra Plus
Depend Slip Extra Plus
30 stuks
0
Depend for Men Shields
Depend for Men Shields
24 stuks
0
Tijdelijk uitverkocht
4x Depend for Men Shields
4x Depend for Men Shields
24 stuks
0
Tijdelijk uitverkocht 8% korting
Depend Liner Ultra Mini
Depend Liner Ultra Mini
22 stuks
0

Depend: bij urineverlies of incontinentie

Depend is ideaal als je last hebt van licht urineverlies of incontinentie. Het Depend incontinentiemateriaal varieerd van inlegkruisjes tot luiers voor volwassenen en Depend is er voor zowel mannen als vrouwen die wel eens last hebben van een zwakke blaas en nadruppelen.

Urineverlies bij vrouwen

Urineverlies kan heel vervelend zijn. Het blijft één van die dingen waarover we liever niet praten, zelfs niet met onze huisarts. Het komt echter vrij veel voor. Urineverlies komt voor bij 1 op de 10 vrouwen.  

Oorzaken van urineverlies

De blaas is een soort spier die een ballonnenvorm heeft. Wanneer je naar het toilet gaat, trekt je blaas zich samen en tegelijkertijd ontspannen je bekkenbodemspieren zich, hierdoor verlaat de urine je blaas. Ongewilt urineverlies ontstaat meestal omdat de bekkenbodemspieren niet meer goed werken. Dit komt vaak voor na een bevalling of door het ouder worden. Deze problemen kunnen tijdelijk maar ook van langere duur zijn. Gelukkig kan ongewilt urineverlies vrij eenvoudig vermindert of soms wel verholpen worden. Wij adviseren je om hiervoor een afspraak bij de huisarts te maken.

Mogelijke oorzaken van urineverlies zijn:

  • Zwangerschap of na een bevalling
  • Als gevolg van een ontsteking aan de urineweg- en/of blaas
  • Door verstopping van de darmen (constipatie)
  • Bijwerkingen van bepaalde geneesmiddelen
  • Chirurgische ingreep.

Wees eerlijk tegen jezelf over het absorptievermogen dat je nodig hebt. Vaak wordt er bij urineverlies gebruik gemaakt van maandverband, wat helemaal niet voor urineverlies bedoeld is. De inlegkruisjes en verbanden van Depend zijn net zo dun en discreet als gewoon maandverband. De producten van Depend zijn wel speciaal ontwikkeld voor de opvang van urine, waardoor je de dingen waarvan je dagelijks geniet gewoon kunt blijven doen.

Depend kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je het complete assortiment van Depend zowel voor vrouwen als voor mannen. Ontdek nu jouw favorieten en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!