Deoleen

Deoleen producten geven een optimale bescherming, ook voor de extra gevoelige huid, bij overmatig transpireren. Het normaliseert de werking van de zweetklieren zonder deze te blokkeren.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Deoleen Creme Sensitive
Deoleen Creme Sensitive
50 ml
(0)
Morgen in huis
15% korting
6,99 (adviesprijs) 5,94
Bekijk product: Deoleen Creme Sensitive

Deoleen

De producten van Deoleen zijn mild voor de huid en zorgen voor een goede bescherming tegen overmatige transpiratie. Voor mensen met een extra gevoelige huid heeft Deoleen de sensitive lijn ontwikkeld. Zo kan iedereen zichzelf goed beschermen, want voorkomen is beter dan camoufleren.

Daarom doet Deoleen al meer dan 30 jaar wetenschappelijk onderzoek naar de optimale formule die transpiratie, geur, allergische reacties en deostrepen voorkomt. Deoleen is speciaal samengesteld om effectief en op milde wijze overmatige zweten/transpiratie te voorkomen, zonder de natuurlijke balans te verstoren. Deoleen heeft een serie geurloze hypo allergene anti-transpiranten in verschillende deo verpakkingen om zo aan de wensen van iedereen tegemoet komen.

De anti-transpirant soorten van Deoleen bevatten 0% parfum en voorkomen daarmee veel ongemak. Voor de zeer gevoelige huid is er ook Deoleen Sensitive, deze bevat geen parfum en geen alcohol. Alcohol prikt op een beschadigde huid, bijvoorbeeld na het ontharen. Deoleen Sensitive is daarom zeer geschikt om na het ontharen te gebruiken, zonder dat je huid geïrriteerd raakt of prikkelt.

Deoleen deodorant kopen op Plein.nl

Ben je op zoek naar een goede bescherming tegen overmatige transpiratie? Deoleen biedt uitkomst. Je koopt Deoleen online bij Plein. Altijd snel in huis.