De ruyter * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Het is een begrip in Nederland geworden, de Ruijter. In bijna elk huishouden in Nederland staat de Ruijter op tafel of dit nou bij de lunch of bij het ontbijt is.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

De ruyter Anijsstaafjes
De ruyter Anijsstaafjes
12 stuks
3x De ruyter Anijsstaafjes
3x De ruyter Anijsstaafjes
12 stuks

De Ruyter

De Ruyter is een producent van typisch Nederlands broodbeleg. De roze en blauwe muisjes zijn het icoon van het bedrijf. De producten van de Ruyter staan dan ook bijna in elk huishouden in Nederland. Voor grote en kleine tradities zit jij goed met de Ruyter producten en maak jij de dag nog bijzonderder dan hij al is. De Ruyter is in 1985 benoemd tot Koninklijke De Ruijter B.V. Dit allemaal door de intens lekkere zoete chocoladesmaak. De traditie is zo sterk dat Koninklijke De Ruyter een onderdeel is van de inburgeringscursus voor buitenlanders.

Assortiment van De Ruyter

Vandaag de dag verkoopt De Ruyter naast hagelslag nog veel meer strooibaar beleg. Het assortiment bestaat uit verschillende producten met daarin weer verschillende smaken. De bestsellers van De Ruyter zijn onder andere de chocoladevlokken, de vruchthagel en de anijsmusjes. De Ruyter heeft oog voor een betere wereld voor de mens en de natuur. Hierdoor kopen zij cacao op een verantwoorde Manier in bij rainforest alliance gecertificeerde boerderijen. 

De Ruyter kopen op Plein

Jouw favoriete De Ruijter producten online bestellen? Dat kan bij Plein. Plein biedt verschillende producten aan van De Ruijter. Ontdek nu jouw favorieten en bestel ze gemakkelijk online.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs