Daktarin

Last van voetschimmel, zwemmerseczeem of een kalknagel? Daktarin heeft een complete lijn om een schimmelinfectie en kalknagels doeltreffend te behandelen. Snel, effectief en eenvoudig.
Lees meer
daktarin-logo

Daktarin

Daktarin werkt doeltreffend en snel bij voetschimmels en kalknagels. Iedereen kan te maken krijgen met kalknagels of voetschimmels (ook wel zwemmerseczeem genoemd). Daktarin heeft een complete lijn om een schimmelinfectie en kalknagels doeltreffend te behandelen.

Hoe herken ik voetschimmel?

Schimmels houden van voeten: onze voeten zijn warm en vochtig en dat is hun ideale leefomgeving. Heb je last van schilfers, kloven of roodheid die je jeuk, pijn of een branderig gevoel bezorgen? Dan heb je mogelijk een schimmel opgelopen. Voetschimmels zijn zeer besmettelijk. De zaadjes van de schimmel heten schimmelsporen. Je vindt ze op vloeren, tapijten, handdoeken, schoenen en meer. Daar kunnen ze wel een jaar lang overleven, wachtend op een nieuw slachtoffer.

Voetschimmels zijn niet zo onschuldig en kunnen heel wat ongemakken veroorzaken zoals jeuk, pijn of een branderig gevoel. Behandel je ze niet tijdig, dan kunnen ze ook andere delen van het lichaam aantasten.

Daktarin crème bij voetschimmel

Voetschimmel behandel je eenvoudig en doeltreffend met Daktarin Crème. De werkzame stof in deze producten is de schimmeldodende miconazolenitraat. Je smeert de crème tweemaal per dag tot ongeveer twee centimeter rondom de geïnfecteerde plekken. Herhaal de behandeling gedurende 2 tot 6 weken. Blijf minstens nog een hele week behandelen nadat de infectie verdwenen is. De Daktarin Crème helpt bij voetschimmel en is te koop in een verpakking van 15 en 30 gram.

Hoe herken ik een kalknagel?

Kalknagels herken je aan de verkleuring van de nagelranden (gelig, bruin of groen) en kleine vlekjes op de nagel. Later kan de nagel geheel verkleuren van geelwit tot geelbruin. Vaak is de nagel dan ook wat dikker en brokkelig. Een kalknagel, ook wel schimmelnagel genoemd, is veelal onschuldig.

Daktarin nagellak bij kalknagels

Daktarin Nagellak behandelt kalknagels. Je brengt een- tot tweemaal per dag een laagje van deze vloeistof aan op de aangetaste nagels(s) en/of het nagelbed met behulp van een kwastje. Laat goed drogen. Je reinigt de nagel voor elke nieuwe toepassing grondig met aceton (geen nagellakremover). Zo vermijd je dat de aangebrachte lagen te dik worden en dat Daktarin de nagel niet meer kan bereiken. Knip de geïnfecteerde nagel(s) regelmatig zo kort mogelijk af en houd de behandeling gedurende 7 à 8 maanden vol.

Daktarin Strooipoeder

Heb je een voetschimmel gehad? Dan is nazorg essentieel om terugkeer van de infectie te vermijden. Vergeet niet dat er geïnfecteerde huidschilfers in je sokken en schoenen kunnen achterblijven. Met een goede voethygiëne kan je in de toekomst voetschimmel voorkomen. Voor het beste resultaat gebruik je daarom Daktarin Crème of Daktarin Nagellak samen met Dactarin Strooipoeder. Strooi gedurende 10 dagen het strooipoeder in je schoenen en kousen nadat alle zichtbare symptomen zijn verdwenen. Dan pas kun je er zeker van zijn dat alle schimmelsporen weg zijn. Als je dit niet doet kan de schimmelinfectie snel en gemakkelijk terugkomen. Dit noemen we ook wel 'de onderhoudsbehandeling'.

Daktarin kopen op Plein

Daktarin is de specialist in het verhelpen van kalknagels en voetschimmel. Het complete Daktarin assortiment is eenvoudig te verkrijgen bij Plein. Wil je kalknagels en voetschimmel verhelpen? Daktarin koop je eenvoudig en voordelig bij Plein. Snel bij je thuis geleverd zodat je snel van je ongemakken af bent.

Heb je vragen over het gebruik van Daktarin? Neem dan contact op met onze gediplomeerde drogist via [email protected] Zij helpt je graag verder.