CureSupport

Maak kennis met de hoogwaardige voedingssupplementen van CureSupport. CureSupport maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige grondstoffen en richt zich op het verbeteren van de absorptie van de producten door de unieke lipsomal technology.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

CureSupport Liposomal Vitamine D3
CureSupport Liposomal Vitamine D3
60 ml
0
23% korting
CureSupport Vitamine D3 Zink Drank
CureSupport Vitamine D3 Zink Drank
500 ml
0

CureSupport

CureSupport maakt alleen hoogwaardige voedingssupplementen. CureSupport maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige grondstoffen en richt zich op het verbeteren van de absorptie van de producten in je lichaam dankzij de unieke lipsomal technology. Door gebruik te maken van liposomen lost het voedingssupplement niet op in je maag maar juist in je darmen voor de beste inname.

CureSupport heeft de volgende producten in het assortiment:

CureSupport Liposomal Vitamin C 1000 mg

Liposomal Vitamine C is een vloeibare vitamine C die is ontwikkeld om je vitamine C gehalte in je bloed te verhogen. Het draagt bij aan je immuunsysteem, normale werking van je zenuwstelsel en vermindering van vermoeidheid.

CureSupport Liposomal Vitamin C 500 mg Sinaasappel

De CureSupport Liposomal Vitamine C Sinaasappel verhoogt het vitamine C gehalte in je bloed. Het verschil met de CureSupport Liposomal Vitamine C 1000mg is dat deze geschikt is voor kinderen vanaf 6 jaar.

CureSupport kopen op Plein

Op Plein vind je de hoogwaardige voedingssupplementen van CureSupport. Ontdek jouw favoriet en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis.