Curanol

Last van ontsierende aderen rond de anus? Veel zwangere en net bevallen vrouwen hebben hier tijdens en direct na de beveling last van. Met Curanol verzorg je de huid rond de anus voor een natuurlijke ondersteuning.
Lees meer

Curanol

Curanol heeft zich gespecialiseerd in huidverzorging rond de anus. Apotheek Van den Bergh uit Hilversum heeft Curanol in eerste instantie ontwikkeld voor zijn eigen apotheek. Door het succes van Curanol is het product inmiddels online en op diverse verkooppunten verkrijgbaar.
Tegenwoordig maakt de apotheker Curanol niet meer zelf maar wordt Curanol op grote schaal geproduceerd door een gecertificeerde fabrikant. De kwaliteit van Curanol wordt doormiddel van controle door de apotheek van den Bergh uit Hilversum nog steeds gegarandeerd. 

Curanol Zalf

De zalf van Curanol verzorgt de huid rond de anus vanaf de buitenkant. Daarnaast kun je Curanol ook gebruiken voor de cosmetische verzorging van spataderen. De cosmetische verzorging bij spataderen en verzorging rond de anus is het meest effectief als hij meerdere malen per dag dun wordt aangebracht. Na het aanbrengen masseer je de zalf licht in. 

Curanol tabletten 

De tabletten van Curanol zorgen van binnenuit voor soepele en elastische aderen. Dit is mogelijk door de toevoeging van vitamine C. Naast soepele en elastische aderen zorgen de Curanol tabletten ook voor cosmetische verzorging van ontsierende spataderen. Voor de beste werking neem je 's ochtends vóór het ontbijt en 's avonds vóór het slapen één tablet in met water. 

Curanol verzorgt én ondersteunt.

Curanol zalf verzorgt de huid rond de anus van buitenaf. Curanol tabletten ondersteunen van binnenuit het behoud van soepele en elastische aderen omdat ze vitamine C bevatten. Sterke en elastische bloedvaten behouden zo beter hun vorm en werking, ook tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Met name tijdens de zwangerschap en bevalling kunnen je aderen extra aandacht gebruiken.

Gebruiksaanwijzing

Dit zijn voedingssupplementen. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding of gezonde levensstijl. Lees voor gebruik van het voedingssupplement de gebruiksaanwijzing of de informatie op het etiket. Hier staat informatie met betrekking tot doseringen, bijwerkingen en waarschuwingen.

Curanol kopen op Plein

Curanol koop je op Plein. Op Plein vind je het volledige assortiment van Curanol. De cosmetische werking van de Curanol producten helpen voor de huid rond de anus, spataderen of ontsierde aderen. Op Plein vind je alles van Curanol, altijd snel in huis!