Corsodyl

Corsodyl mondspoeling en tandgel is een effectieve en gebruiksvriendelijke oplossing tegen tandvleesontsteking en bij tandvleesproblemen. Bewezen effectief resultaat en gemakkelijk in gebruik.
Lees meer

Corsodyl

Corsodyl mondspoeling en tandgel is een effectieve en gebruiksvriendelijke oplossing tegen tandvleesontsteking. 

Corsodyl Mondspoeling

Wanneer je een tandvleesontsteking hebt, kan de mondspoeling van Corsodyl je goed helpen. Het heeft namelijk een effectieve en gebruiksvriendelijke oplossing tegen tandvleesontsteking. Corsodyl mondspoeling bevat 0.2% m/v chloorhexidine digluconaat wat een bewezen werking heeft tegen tandvleesontsteking.

Corsodyl Tandgel

Last van tandvleesproblemen? Dan kan je het beste Corsodyl tandgel gebruiken, het is een effectieve en gebruiksvriendelijke oplossing tegen tandvleesproblemen. De tandgel bevat 1% w/w chloorhexidine digluconaat. Dit ingrediënt heeft een bacterie-dodende werking. Ook kan de Corsodyl tandgel het ontstaan van tandplak voorkomen en zelfs bestaande tandplak gedeeltelijk verwijderen.  

Corsodyl kopen op Plein

Op Plein vind je het complete assortiment van Corsodyl. Van de mondspoeling tot de tandgel. Ontdek nu jouw favorieten en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis!