Combicare * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Combicare is een natuurlijk voedingssupplement voor een unieke bescherming van het kraakbeen en de gewrichten bij honden, katten en paarden. Combicare bevat ingrediënten die ondersteunen bij gewrichtsproblemen en overige bewegingsproblemen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Combicare Gewrichtsproblemen
Combicare Gewrichtsproblemen
180 tabletten
1
Maandag in huis
Combicare Gewrichtsproblemen
Combicare Gewrichtsproblemen
360 tabletten
1
Maandag in huis

CombiCare

CombiCare is een natuurlijk voedingssupplement voor een unieke bescherming van het kraakbeen en de gewrichten bij honden, katten en paarden.

CombiCare bevat naast Glucosamine, Chondroïtine en Collegeen type II het extract van de Indiaase boom, Boswellia Serrata. Dit extract wordt gebruikt om pijn in de gewrichten te verlichten. Combicare bevat ingrediënten die ondersteunen bij gewrichtsproblemen en overige bewegingsproblemen.

CombiCare voor hond, kat en paard

Naarmate een hond, kat of paard ouder wordt, veel traint of hard werkt, kan de mobiliteit verslechteren. Dit verlies aan mobiliteit kan in verband worden gebracht met een tekortkoming aan essentiële behoeften, welke gewoon-lijk worden vervuld door het dieet. Om ervoor te zorgen dat aan deze tekort-komingen wordt voldaan, voorziet CombiCare jouw dier van deze behoefte.

CombiCare kopen op Plein

Op Plein vind je het natuurlijke voedingssupplement van CombiCare voor jouw hond, kat of paard. Bestel nu voordelig, vertrouwd en veilig bij Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs