toon categorieën & filters

Coldner

Met Coldner keelspray bescherm je jezelf tegen keelinfectie en irritatie. Coldner spray brengt een verzachtende laag aan op de cellen van het keelslijmvlies.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Coldner Keelspray
Coldner Keelspray
30 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
14,95
Bekijk product: Coldner Keelspray

Coldner keelspray

Coldner is een onderdeel van Pronova Loboratories welke in 1997 is opgericht. De missie die zij nastreven is: mensenlevens makkelijker maken door middel van zelfzorg. Pronova Laboratories streeft ernaar om complexe behandelingen te vervangen voor gemakkelijke behandelingen voor thuis.

Coldner spray

Met Coldner bescherm je jezelf tegen keelinfectie en irritatie. Coldner brengt een verzachtende laag aan op de cellen van het keelslijmvlies. Deze hindert de aanhechting van zowel bacteriën als virussen, zodat deze via de natuurlijke route kunnen worden uitgeschakeld.

Alles-in-één behandeling: het behandelt niet alleen de symptomen, maar belemmert ook de oorzaak. In Coldner zitten alleen natuurlijke ingrediënten: op basis van rode alg/roodwier. Coldner is veilig in gebruik, ook voor kinderen vanaf 4 jaar.

Coldner keelspray kopen op Plein

Coldner koop je op Plein. De Coldner Keelspray is een alles-in-één behandeling voor de gerïrriteerde keel. Koop de Coldner Keelspray op Plein. Altijd snel in huis.