CMT

De huishoudhandschoenen van CMT zijn getest en voldoen aan de Europese normen. Dit garandeert de goede kwaliteit van de CMT handschoenen. Bescherm je handen tegen oliën, vetten en schoonmaakmiddelen met de huishoudhandschoen van CMT.
Lees meer

CMT

CMT heeft kwalitatieve disposable huishoudhandschoenen ontworpen voor alledaagse maar ook specifieke en professionele doeleinden. De  schoonmaakhandschoenen spelen een essentiële rol waar hygiëne een cruciale rol speelt.

De handschoenen van CMT zijn getest en voldoen aan de Europese normen. Dit garandeert dat bij gebruik van deze handschoenen je verzekerd bent van goede hygiëne. De huishuidhandschoenen van CMT zijn ideaal voor het schoonmaken van bijvoorbeeld de badkamer en het toilet.

CMT huishoudhandschoenen

De huishoudhandschoenen van CMT beschermen je bij alle zwaardere huishoudelijke werkzaamheden. De speciale toplaag biedt een betere bescherming tegen oliën, vetten en schoonmaakmiddelen en verlengt daarmee de levensduur van de handschoenen. De transpiratie remmende katoenvlokvorming en goede pasvorm zorgen voor een hoog draagcomfort.

CMT kopen op Plein

CMT handschoenen koop je op Plein. CMT specialiseert zich in het ontwikkelen van wegwerphandschoenen die zijn getest en voldoen aan Europese normen. De kwalitatief goede handschoenen van CMT vind je op Plein. Bestel nu online. Altijd snel in huis!