Cloud B

Cloud B is in 2002 opgericht door Linda Suh en produceert producten en accessoires voor kinderen om ze te helpen met slapen. Dit helpt voor het gehele gezin om een betere nachtrust te krijgen en om gezonder te blijven.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Cloud B Stay Asleep Buddies Egel
Cloud B Stay Asleep Buddies Egel
(0)
Morgen in huis
43% korting
34,99 (adviesprijs) 19,99
Bekijk product: Cloud B Stay Asleep Buddies Egel

Cloud B

Cloud B is opgericht door een moeder die haar inspiratie kreeg van haar kleintje van toendertijd 2 jaar oud. Linda Suh, de oprichter en CEO van Cloud B, heeft altijd een oog gehad voor design en had al jaren ervaring in de mode-industrie. Zij heeft haar passie, vakkundigheid en haar moederlijke intuïtie gevolgd om een unieke en innovatieve producten te ontwerpen om kinderen te laten slapen.

Cloud B Stay Asleep Buddies

De Cloud B Stay Asleep Buddies helpen jouw kindje om lekker te slapen. De geluids- en lichtproducten zijn zorgvuldig ontworpen om een rustgevend en kalmerend efect te creëren dat synoniem staat voor het opzetten van consistente slaaproutines voor baby's, kinderen en ouders. Pediatrisch onderzoek heeft bevestigd dat bekende, rustgevende geluiden de geest kalmeren en kinderen helpen een vrediger, dipere slaap te bereiken. Cloud B heeft hun succes deels te danken aan de aanbevelingen van kinderartsen, ouders, leerkrachten en slaapspecialisten.

Cloud B kopen op Plein

Cloud B koop je op Plein. De producten van Cloud B zijn speciaal gemaakt om kinderen een goede nachtrust te bezorgen. Koop de innovatieve producten van Cloud B veilig en vertrouwd bij Plein. Altijd snel in huis.