Clinic * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Maak kennis met het honden- en kattenvoer van Clinic. Het kwaliteitsvoer is ontwikkeld in samenwerking met deskundigen en is geschikt voor volwassen honden en katten van alle rassen.
Lees meer

Clinic. Veterianaire diëten

De producten van Clinic zijn ontwikkeld in samenwerking met deskundigen en dierenartsen op het gebied van voeding. Iets waar zij naar streven is het vergroten van kennis over de relatie tussen voeding en de gezondheid bij honden en katten. Met die kennis werken de medewerkers van Clinic aan bestaande en nieuwe producten.

Alle Clinic producten zijn met de grootste zorgvuldigheid en toewijding ontwikkeld volgens de richtlijnen en verordeningen van het Productschap Diervoerder en het Ministerie Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. Dit biedt de garantie, dat Clinic voldoet aan alle strenge eisen, waaraan speciale voeding dient te voldoen.

Droogvoer

Het droogvoer van Clinic bestaat uit hondenvoer en kattenvoer. Elk voeder helpt bij een voedingsbehandeling die een aandoening probeert tegen te gaan. 

Kattensnoepjes

Het kattensnoepje kan worden gegeven als tussendoortje of beloning. Daarnaast is het ook nog eens een dieetsnack. Dit product komt goed van pas bij katten die te zwaar zijn.

Natvoer

Het natvoer van Clinic bestaat uit voer voor je kat. De producten zitten verpakt in blik. Dit zorgt ervoor dat het niet snel kapot kan gaan.

Clinic online bestellen

Clinic diervoeding koop je gemakkelijk en voordelig online op huisdierplein. Het Clinic voer is op huisdierplein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Clinic? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

 

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs