Clevercool * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

De Scrapy tongschrapers van Clevercool zorgen voor de beste mondhygiëne door de effectieve verwijdering van bacteriën. Daarnaast is gebruik van de Clevercool Scrapy zeer goed tegen een slechte adem.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

2x Clevercool Scrapy Tongschraper Groen
2x Clevercool Scrapy Tongschraper Groen
Morgen in huis 34% korting
Clevercool Scrapy Tongschraper Groen
Clevercool Scrapy Tongschraper Groen
Morgen in huis 31% korting

Clevercool

Clevercool is opgericht om nieuwe maar ook vernieuwende producten te introduceren aan de consument. De focus voor Clevercool ligt op het bieden van mondverzorgingsproducten voor de beste gezondheid van je gebit. Natuurlijk is naast de gezondheid van je gebit een prachtige en gezonde lach ook zeer belangrijk.

Clevercool Scrapy tongschraper

De Scrapy tongschraper van Clevercool zorgt voor de optimale hygiëne van de tong zodat er minder bacteriën in de mond blijven. Het minderen van deze bacteriën zorgt voor een grote verbetering van een frisse adem en het voorkomen van een slechte adem. Er wordt aanbevolen 1 of 2x per dag de tong te reinigen voor het beste resultaat. 's Ochtends is het gebruik van de Scrapy tongschraper het meest effectief wegens de accumulatie van de bacteriën op de tong tijdens de nacht. Echter is het gebruik van de Scrapy 's avonds beter te verdragen wegens de hogere mate van kokhalsneigingen in de ochtend.

Clevercool tongschraper kopen op Plein

Op Plein vind je de Scrapy tongschrapers van Clevercool. De meest effectieve manier voor een frisse adem is het gebruik van de Scrapy tongschrapers. De tongschrapers zijn op Plein verkrijgbaar in het wit en in het groen. Koop Clevercool op Plein, altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs