Clearasil

Clearasil reinigt en verzorgt de huid en vermindert puistjes. De verzorgingsproducten werken actief tegen puistjes zodat puistjes sneller genezen en nieuwe zoveel mogelijk worden voorkomen. Ontdek Clearasil bij Plein, jouw online drogist.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Clearasil Ultra Rapid Action Lotion
Clearasil Ultra Rapid Action Lotion
200 ml
Clearasil Ultra Rapid Action Wasgel
Clearasil Ultra Rapid Action Wasgel
200 ml
Clearasil Ultra Rapid Action Cream
Clearasil Ultra Rapid Action Cream
15 ml
Clearasil Stay Clear 3in1 Wascreme
Clearasil Stay Clear 3in1 Wascreme
150 ml

Clearasil

Clearasil is dé specialist in het verzorgen en het reinigen van je huid en werkt actief tegen puistjes. De producten van Clearasil reinigen de huid grondig (zonder deze te beschadigen) en de verzorgende crèmes voeden de huid en werken actief tegen puistjes zodat bestaande puistjes sneller verdwijnen en nieuwe puistjes zoveel mogelijk worden voorkomen. Ontdek nu het complete Clearasil assortiment bij Plein en bestel eenvoudig, snel en veilig online.

Clearasil voor een gave huid

De huidverzorgingsproducten van Clearasil bevatten aloë vera. Aloë vera verzacht, verkoelt, kalmeert en herstelt de huid. Onder meer de Clearasil StayClear Gel Wash bevat aloë om de huid rustig en koel te houden. Daarnaast zijn de meeste producten vetvrij. Dit betekent dat er geen olie of vergelijkbare stoffen aanwezig zijn in de verzorgingsproducten. Hierdoor blijft je huid mooi en gaaf. Tenslotte bevatten veel Clearasil producten Salicylzuur. Salicylzuur is een actief bestanddeel dat puistjes geneest en nieuwe puistjes in de toekomst helpt te voorkomen.

Clearasil: actief tegen puisjes

Puistjes zijn vervelend en vrijwel iedereen krijgt er in zijn leven in mindere of meerdere mate last van. Puistjes worden veroorzaakt door drie factoren:

  1. Overproductie van vet (talg)
  2. Ophoping van bacteriën
  3. Onregelmatige schilfering van dode huidcellen waardoor de haarzakjes in de huid geïrriteerd raken.

Een puistje ontstaat wanneer talg en dode huidcellen de haarzakjes verstoppen. Als je lichaam te veel talg en dode huidcellen aanmaakt, hopen deze zich op in het haarzakje en worden ze hard. Puistjes herken je aan een rode verdikking met een witte kop. Verstoppingen en ontstekingen die dieper in het haarzakje zitten, herken je aan de bultjes onder het huidoppervlak.

Waarom de ene persoon meer last heeft van puistjes dan de ander heeft te maken met een aantal factoren waaronder bacteriën, bepaalde medicijnen, hormonen en erfelijkheid.

Om puistjes zoveel mogelijk te bestrijden en te voorkomen, is het belangrijk om je gezicht grondig te reinigen en te verzorgen zodat talg en dode huidcellen niet de kans krijgen om de haarzakjes te verstoppen. Clearasil helpt je bij het opstellen van een perfect reinigings- en verzorgingsritueel dat past bij jou en de conditie van je huid.

Clearasil bij Plein

Op zoek naar de producten van Clearasil? Op Plein.nl, jouw online drogist, bestel je de producten voordelig online. Ontdek nu onze meest actuele aanbieding op de verzorgingsproducten van Clearasil en bestel direct online. Altijd veilig en snel in huis. Ontdek nu de perfecte verzorging voor je huid en bestel Clearasil voordelig en snel bij Plein.