Classic * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Geen lekkende drinkflessen meer met deze Classic Drinkflessen. De fles is geschikt voor de cavia, konijn, vogels en andere kleine huisdieren. De fles is gemakkelijk in gebruik en handig bij te vullen met vers water.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Classic Drinkfles Plastic Konijn
Classic Drinkfles Plastic Konijn
600 ml
1
Morgen in huis 16% korting
Classic Drinkfles Plastic Cavia
Classic Drinkfles Plastic Cavia
320 ml
1
Morgen in huis 15% korting
Classic Drinkfles Plastic Konijn
Classic Drinkfles Plastic Konijn
1000 ml
1
Morgen in huis 21% korting

Classic drinkfles

Classic heeft drinkflesje speciaal voor jouw cavia, konijn, vogel en andere kleine huisdieren. De drinkflessen van Classic zijn gemaakt van doorzichtig kunststof zodat je gemakkelijk kan zien hoeveel water er in de drinkfles zit. Het RVS ventiel en lekvrije systeem van de Classic drinkflessen zorgt ervoor dat jouw lievelingsdier gemakkelijk lekker kan drinken. Het lekvrije systeem bestaat uit twee kogeltjes in het drinkbuisje die er voor zorgen er niet in de kooi of het verblijf gelekt wordt.

De drinkflessen van Classic komen compleet met bevestigingsdraad zodat je de fles gemakkelijk kan ophangen. Met het bevestiging draad kan je de fles op allerlei manieren aan de kooi of het verblijf van jouw lievelingsdier bevestigen.

De drinkflessen zijn verkrijgbaar in 600ml inhoud en 1000ml inhoud.

Classic drinkfles kopen op Plein

Koop de Classic drinkflessen voor jouw knaagdir, konijn of vogel op Plein. Met het dubbel kogelsysteem lekt de fles niet zodat de kooi of het verblijf een stuk schoner blijft. Koop de doorzichtige drinkflesjes met RVS ventiel op Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs