Cillit Bang * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Cillit Bang en het vuil is weg. Nou ja, je moet er nog even een doekje overheen halen. Deze krachtige ontvetter verwijdert vet, olie en vuil, overal in huis op krachtige wijze. Voor een fris, schoon en hygiënisch huis.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Cillit Bang Power Cleaner Schoonmaakspray Universal Ontvetter
Cillit Bang Power Cleaner Schoonmaakspray Universal Ontvetter
750 ml
Morgen in huis 11% korting
Cillit Bang Lime & Grime Spray
Cillit Bang Lime & Grime Spray
750 ml
Morgen in huis 12% korting
Cillit Bang Expert Badkamer Spray
Cillit Bang Expert Badkamer Spray
750 ml
Morgen in huis

Cillit Bang 

Cillit Bang is niet alleen ideaal voor schoonmaak in huis zoals in de badkamer of keuken om je fornuis en aanrecht een beurt te geven maar het is ook handig voor buiten zoals in de garage. Cillit Bang is geschikt voor de meest schone resultaten met effectieve en revolutionaire schoonmaakproducten. 

Cillit Bang.. The power to WOW

Cillit Bang badkamer

Cillit Bang Actieve Mousse
Dankzij de handige spray die in een keer een groot oppervlak gelijkmatig kan bedekken voor het reinigen van grote badkameroppervlakken reinig je snel en grondig. De actieve mousse dringt diep door om zeepresten en vuil af te breken en hecht zich uitstekend aan verticale oppervlakken. Ideaal in gebruik voor douchewanden en badkuipen, maar is ook veilig in gebruik op leidingen en tegels. 

Cillit Bang Kalk & Glans
De effectieve schuim reinigt snel kalkaanslag, zeepresten, roest en dagelijks vuil op de meeste grote oppervlakken. Je brengt het schuim op een spons aan en je kunt aan de slag. Voor een groot aantal oppervlakken te gebruiken zoals in de douche, op tegels, raamkozijnen, afvoer en het toilet.

Cillit Bang met Bleek
De Cillit Bang met bleek werkt doeltreffend binnen enkele seconden en is dankzij de toegevoegde bleekformule ideaal voor meer dan 40 soorten vlekken in badkamer en keuken, zoals in de douche en de wc en op oppervlakken als chroom, RVS, keramiek en PVC. Inwrijven en afspoelen maar!

Cillit Bang keuken

Cillit Bang Vet & Blink 
Een effectieve mousse dat snel etensresten, aangebrande resten en zelfs hardnekkig aangekoekt vet verwijdert. De Cillit Bang Ontvetter maakt schoonmaken gemakkelijk en is effectief tegen meer dan 40 soorten vlekken in de keuken en de rest van het huis. Zo kan de ontvetter ook ideaal worden gebruikt voor bestek, borden, ovens, schalen, potten en pannen. 

Cilit Bang op Plein

Jouw favoriete Cilit Bang product online bestellen? Dat kan eenvoudig en veilig bij Plein. Wij bieden het complete assortiment Cilit Bang producten. Van een actieve mousse in de badkamer tot een vetverwijderaar in de keuken. Bovendien snel in huis zodat je de volgende dag al, mits voorradig, kunt genieten van de beste reiniging in het huishouden. Bestel jouw favoriete Cilit Bang product nu online bij Plein.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs