Chocoreale * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Het merk met passie voor chocolade. Alleen voor de echte chocoladeliefhebbers. Chocoladebeleg dat niet alleen lekker is, maar ook nog eens biologisch. Bekijk het assortiment op Plein.
Lees meer

Chocoreale

Chocoreale is een merk van DeRit. Chocoreale heeft passie voor chocolade. Voor chocoladeliefhebbers heeft Chocoreale dan ook alles wat je je maar kunt wensen: van chocoladepasta's, tot hagelslag en repen Bij de ontwikkeling van Chocoreale producten staat altijd één ding voorop: Chocoreale wil alleen de állerbeste chocoladesmaak. En natuurlijk zijn alle producten biologisch.

Onweerstaanbaar lekker en biologisch gaan heel goed samen. Met passie voor authentieke smaak en een vastberadenheid voor 100% biologische kwaliteit mag Chocoreale zich sinds 1969 een "biologisch specialist" noemen. Traditionele methoden worden nog steeds gebruikt en alle ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd. Zo kun je genieten van de beste en puurste producten!

Assortiment Chocoreale

Alle Chocoreale chocopasta's zijn melkvrij en gebruiken zonnebloemolie met een hoog oliezuurgehalte, waardoor ze rijk zijn  aan onverzadigde vetzuren. Het assortiment bestaat uit verschillende chocoladebroodbeleg. Zowel strooibare varianten als smeerbare varianten. De Chocoreale biologische hagelslag maakt sandwiches niet alleen heerlijk, maar geeft ook  een feestelijk tintje aan ijs, yoghurt en andere desserts.

Chocoreale kopen op Plein

Jouw favoriete Chocoreale producten online bestellen? Dat kan bij Plein. Plein biedt verschillende producten aan van het assortiment van Chocoreale van biologische chocopasta tot hagelsalg. Ontdek nu jouw favorieten en bestel ze gemakkelijk online.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs