Cheeky Panda

The Cheeky Panda maakt duurzame producten gemaakt van Bamboe. Bamboe groeit 30x sneller dan bomen en is hierdoor een duurzaam materiaal dat van nature in overvloed beschikbaar is.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Cheeky Panda Zakdoekjes 8 stuks
Cheeky Panda Zakdoekjes 8 stuks
8 x 10 stuks
(0)
2,79
Bekijk product: Cheeky Panda Zakdoekjes 8 stuks
Cheeky Panda Tissue Box FSC
Cheeky Panda Tissue Box FSC
80 stuks
(0)
Morgen in huis
2,92
Bekijk product: Cheeky Panda Tissue Box FSC
Cheeky Panda Vochtige Doekjes Bamboo
Cheeky Panda Vochtige Doekjes Bamboo
12 doekjes
(0)
Morgen in huis
2,15
Bekijk product: Cheeky Panda Vochtige Doekjes Bamboo
Cheeky Panda Baby Wipes Bamboo
Cheeky Panda Baby Wipes Bamboo
64 doekjes
(0)
Morgen in huis
3,79
Bekijk product: Cheeky Panda Baby Wipes Bamboo

The Cheeky Panda

The Cheeky Panda is in januari 2016 opgericht door twee jonge eco-ondernemers Chris en Julie. Na een vakantiereis naar Zuidoost-Azië, waar ze werden blootgesteld aan het feit dat de overgrote meerderheid van bamboe niet volledig werd benut. Ze besloten om op de Britse en Europese markt een ultraduurzame, huidvriendelijke tissue te introduceren, gemaakt van 100% bamboe.

Bamboe producten

The Cheeky Panda maakt duurzame producten gemaakt van Bamboe. Bamboe groeit 30x sneller dan bomen en is hierdoor een duurzaam materiaal dat van nature in overvloed beschikbaar is.  Om bamboe te laten groeien is er bovendien geen meststof of pesticide nodig. De bamboe die The Cheeky Panda gebruikt zou anders naar het afval gaan. The Cheeky Panda maakt van deze restjes duurzame en ecologische producten.

The Cheeky Panda kopen op Plein

Op Plein vind je de bamboe producten van The Cheeky Panda. Van de bamboe rietjes tot de billendoekjes, zakdoekjes, tissues en vochtige doekjes. Ontdek het duurzame assortiment van The Cheeky Panda en bestel voordelig, vertrouwd en veilig bij Plein. Altijd snel in huis!