Cerique * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Cerique heeft de perfecte verzorgingsproducten voor een gevoelige huid. De Cerique deodorant is zonder zorgen te gebruiken op een gevoelige huid en is de hele dag effectief.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Cerique Deodorant Verstuiver Geparfumeerd
Cerique Deodorant Verstuiver Geparfumeerd
100 ml
Maandag in huis 11% korting
Cerique Deodorant Creme Ongeparfumeerd Stick
Cerique Deodorant Creme Ongeparfumeerd Stick
50 ml
Maandag in huis 13% korting
Cerique Deodorant Spray Ongeparfumeerd
Cerique Deodorant Spray Ongeparfumeerd
100 ml
Maandag in huis 17% korting
Cerique Deodorant Roller Ongeparfumeerd
Cerique Deodorant Roller Ongeparfumeerd
50 ml
Tijdelijk uitverkocht 8% korting

Cerique

Cerique heeft zich gespecialiseerd in producten zoals deodorant voor de gevoelige huid. Het komt vaak voor dat mensen last hebben van een geïrriteerde of zelfs pijnlijke huid na gebruik van een reguliere deodorant. Dit betekent dat je een gevoelige huid hebt en dat reguliere deodorant te hard is voor jouw huid. In dit geval is er Cerique die onder andere ongeparfumeerde deodorant in het assortiment heeft speciaal voor de gevoelige huid. 

Cerique deo

Alle producten van Cerique zijn samengesteld voor de gevoelige huid. De deodorant van Cerique bevat huidvriendelijke bestanddelen die een transpiratiegeur voorkomen. Daarnaast gaat Cerique deodorant het overmatig transpireren tegen. Tenslotte is Cerique deodorant langdurig werkzaam en effectief.

Voor iedere voorkeur heeft Cerique een keuze. Zo heeft Cerique verschillende soorten deodorant applicaties zoals een crème stick, spray, verstuiver en roller. Daarnaast zijn er een aantal soorten deodorant ongeparfumeerd in het geval je daar niet tegen kan of niet van houdt. 

Cerique deodorant kopen op Plein

Cerique heeft producten die zijn gespecialiseerd in het gebruik op een gevoelige huid. Gebruik bijvoorbeeld de Cerique deodorant zonder zorgen gedurende de hele dag. Cerique koop je natuurlijk op Plein. Altijd snel in huis!

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs