Centrum

Aan een gezonde dosis vitamines en mineralen kom je met de voedingssupplementen van Centrum. Volledig afgestemd op jouw behoeftes en wensen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Centrum Women 50+ Multivitaminen
Centrum Women 50+ Multivitaminen
90 tabletten
1
25% korting
Centrum Men 50+
Centrum Men 50+
90 tabletten
23% korting
Centrum Woman
Centrum Woman
90 tabletten
Tijdelijk uitverkocht 26% korting
centrum-logo

Centrum vitamines

Vitamines en mineralen zijn onmisbaar voor het lichaam. Ze zijn belangrijk voor een goede gezondheid en spelen een rol bij de groei, het herstel en het goed functioneren van het lichaam. Vitamines komen van nature voor in onze voeding. Het lichaam maakt ze niet of onvoldoende zelf aan.

Soms lukt het niet om alle vitamines en mineralen uit je voeding te halen en dan helpen Centrum voedingssupplementen een handje met bijvoorbeeld Centrum Multivitamines. Om als aanvulling op de voeding in de behoefte van het lichaam te voorzien heeft Centrum voor verschillende levensstijlen en levensfases een passend product. Alle producten zijn compleet van A tot Z, alleen de hoeveelheden zijn aangepast. 

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding of gezonde levensstijl. Lees voor gebruik van het voedingssupplement de gebruiksaanwijzing of de informatie op het etiket. Hier staat informatie met betrekking tot doseringen, bijwerkingen en waarschuwingen.

Centrum Women

Centrum Women zijn vitamines speciaal voor vrouwen. Centrum Women: compleet van A tot Zink bevat vitamines en mineralen die specifiek zijn afgestemd aan de voedingsbehoeften van de vrouw. De vitamines en mineralen ondersteunen het energieniveau en de weerstand. De toegevoegde zink zorgt voor het behoud van een gezonde huid, haar en nagels en het toegevoegde calcium en vitamine D en K zorgen voor het behoud van sterke botten.

Centrum Women 50+ is speciaal voor vrouwen vanaf vijftig jaar en bevat, naast alle belangrijke vitaminen en mineralen, vitamine B6 dat bijdraagt aan de regulering van de hormonale activiteit. Handig als je in de overgang zit.

Centrum Men

Centrum Men Compleet van A tot Zink bevat vitamines en mineralen die speciaal zijn afgestemd aan de voedingsbehoeften van de man. De vitamines en mineralen ondersteunen de dagelijkse energiebehoeften en weerstand. Bovendien bevat Centrum Men niacine en biotine wat bijdraagt aan het behoud van een normale psychologische functie (waaronder de concentratie). Tenslotte bevat Centrum Men calcium, magnesium en vitamine D voor het behoud van een normale werking van de spieren.

Centrum Men 50+ is speciaal voor mannen vanaf vijftig jaar. Naast alle dagelijkse vitamines en mineralen bevat Centrum Men 50+ ook vitamine A en B2 ter ondersteuning van de ogen en magnesium voor het geheugen.

Centrum Energy Advanced

Wil je graag je concentratie en uithoudingsvermogen ondersteunen? Centrum Energy Advanced bevat een verhoogde samenstelling van B-vitamines, Ginkgo Biloba en Ginseng die hierbij ondersteunen.

Centrum vitamines kopen op Plein.nl

Op Plein.nl, jouw online drogist, vind je het uitgebreide assortiment voedingssupplementen met vitamines van Centrum. Ontdek nu welke aanvullende vitamines en mineralen het beste bij jou passen en bestel direct online. Altijd snel in huis!