Canisius * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Canisius is een merk dat gespecialiseerd is in het produceren van hoogwaardige dierenvoeding voor honden en katten. Het begon allemaal in 1910 toen de broers Canisius hun eigen bakkerij openden in het Limburgse dorp Schinnen.
Lees meer

Canisius

Canisius is een Nederlands merk dat al meer dan 110 jaar bekend staat om zijn heerlijke stroop en andere zoete lekkernijen. Het begon allemaal in 1910 toen de broers Canisius hun eigen bakkerij openden in het Limburgse dorp Schinnen. Al snel werd hun stroop zo populair dat ze besloten om zich hier volledig op te richten en Canisius Stroop was geboren. Tegenwoordig is Canisius een begrip in Nederland en staat het bekend om zijn authentieke en natuurlijke producten.

Canisius stroop

Een van de meest geliefde producten van Canisius is natuurlijk de stroop. De stroop wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Hierdoor heeft de stroop een unieke en volle smaak die perfect past bij bijvoorbeeld pannenkoeken, wafels of brood. Maar naast de stroop biedt Canisius ook andere heerlijke zoete lekkernijen aan, zoals honingwafels, peperkoek en kaneelstokken. Allemaal gemaakt volgens het authentieke recept van Canisius en met de hoogste kwaliteit natuurlijke ingrediënten.

Canisius kopen op Plein

Bij Plein.nl kun je gemakkelijk en snel Canisius producten bestellen. Of je nu op zoek bent naar de klassieke stroop, of naar een van de andere zoete lekkernijen, je vindt het allemaal op Plein.nl.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs