Canex

"gezonde voeding, gezonde hond", met Canex hondenvoer dat staat voor puur natuur en is van de allerbeste kwaliteit. Canex hondenvoer is er voor alle leeftijdscategorieën, voor grote en voor kleine rassen. Ontdek en bestel Canex bij Plein.
Lees meer

Canex is van naam en verpakking veranderd. De nieuwe HobbyFirst Canex is hier te vinden.

Canex

Canex hondenvoer staat voor puur natuur en staat garant voor de allerbeste kwaliteit voor jouw hond. Aan het hondenvoer worden geen synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen toegevoegd en de brokken worden geconserveerd met vitamine E en C. De specialisten van Canex hebben jarenlange kennis op het gebied van hondenvoeding, die voortdurend de nieuwste wetenschappelijke inzichten toepassen in de productsamenstelling. Met Canex krijgt jouw hond dus altijd de juiste en beste voedingsstoffen binnen om gezond en fit te blijven.

Canex hondenvoer

Canex gaat terug naar de basis en staat voor "gezonde voeding, gezonde hond". Daarnaast zorgt Canex voeding voor de juiste ontwikkeling van spieren en gewrichten, ondersteunt het gebit van de hond en draagt het voer bij aan een goedwerkende spijsvertering. Canex hondenvoer is er voor alle leeftijdscategorieën, voor grote en voor kleine rassen. De verhouding van omega-3 en omega-6 vetzuren is optimaal en Canex draagt bij aan een goede gezondheid van hart en bloedvaten én aan gezonde glanzende vacht. Het Quality Control stempel geeft je garantie op de kwaliteit. Zo heb je de Canex Adult Brocks voor de volwassen hond, de Canex Adult Brocks voor de volwassen hond, de Canex Puppy Brocks voor de jonge honden en de Senior Light Brocks voor de oudere honden.

Puppy-junior

Zoals de naam al doet vermoeden is Puppy-Junior geschikt voor puppy’s en jonge honden. In de eerste fase van snelle groei zijn hoogwaardige eiwitten vereist. Naast eiwitten zijn ook vetten vereist, omdat deze energie leveren. Puppy-Junior bevat een combinatie van dierlijke en plantaardige vetten in een optimale verhouding tussen Omega-3 en Omega-6 vetzuren.

Adult

Het Canex Dynamic Adult segment is afgestemd op opgroeiende en volwassen honden van alle rassen. Van heel klein tot heel groot; er is altijd een passende kwaliteit beschikbaar. Zo zijn er voor volwassen honden van kleine rassen de Adult Brocks Mini, omdat ze het kleinere brokje beter kunnen behappen. Honden van grote rassen worden blij van de Adult Brocks Maxi, extra grote brokken van goede kwaliteit. De glutenvrije en hypoallergene Adult Fish & Rice is er ook in een maxi-uitvoering. Deze is vooral geschikt voor honden met aanleg voor spijsverterings-problemen en/of een gevoelige huid. En is je hond extra actief, bijvoorbeeld omdat u samen sport of omdat je hond simpelweg veel energie heeft, dan is er Adult High Energy. Kortom: voor elke hond een specifieke voeding.

Senior

Vanaf ongeveer 8 jaar vertraagt de stofwisseling en is het verstandig om de voeding van je hond aan te passen. Je hond heeft dan een lagere energie- en eiwitbehoefte en een verhoogde behoefte aan bepaalde sporenelementen en mineralen. Met Senior Light blijft je hond in topconditie en kun je samen nog jarenlang genieten.

Canex Dynamic ondersteunt

De voeding van Canex draagt onder andere bij aan een:

  • Gezonde huid en glanzende vacht;
  • Goede ontwikkeling van spieren en gewrichten;
  • Sterk en gezond gebit;
  • Goede spijsvertering en darmflora;
  • Optimale functie van vitale organen;
  • Natuurlijke bescherming tegen ziekten door stimulering van het immuunsysteem
  • Optimale verhouding van onverzadigde vetzuren (Omega-3 en Omega-6)

Canex kopen

Canex producten koop je gemakkelijk en voordelig online bij Plein. De Canex brokken zijn bij Plein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Canex? Neem dan gerust contact met ons op. Voor 22 uur besteld is de volgende dag al in huis (mits voorradig)!