Canderel

Canderel Stevia zoetjes is een heerlijk alternatief voor suiker op basis van een unieke zoetstof van natuurlijke oorspong (steviolglycosiden).
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Canderel Rood Vloeibaar
Canderel Rood Vloeibaar
125 ml
(0)
Direct leverbaar
3,29
Bekijk product: Canderel Rood Vloeibaar
Canderel Green Stevia Crunchy
Canderel Green Stevia Crunchy
150 gram
(1)
Direct leverbaar
3,29
Bekijk product: Canderel Green Stevia Crunchy
Canderel Green Stevia Zoetjes
Canderel Green Stevia Zoetjes
100 stuks
(0)
Direct leverbaar
4,61
Bekijk product: Canderel Green Stevia Zoetjes
Canderel Rood Zoetjes
Canderel Rood Zoetjes
300 stuks
(0)
Direct leverbaar
4,99
Bekijk product: Canderel Rood Zoetjes

Canderel

Canderel zoetjes en zoetstoffen worden gemaakt op basis van stevia. De ideale vervanger van suiker want het bevat nauwlijks calorieen.

Canderel zoetjes

Het Canderel assortiment biedt een alternatief voor suiker met de beste smaak voor al je zoete verlangens. Met Canderel kan je alle kanten uit in de keuken. Een zoet hapje tussendoor? Een heerlijk dessert waarmee je iedereen in de wolken brengt? Of een originele snack? Aan jou de keuze. De recepten van Canderel zijn makkelijk en vaak snel klaar. Canderel, zo zoet kan het leven zijn!

Canderel Green

Canderel Green biedt minder calorieën, minder suiker en minder zorgen. Een uniek recept op basis van het natuurlijke plantenextract afkomstig uit de Stevia-plant. Stevia is de groene revelatie in zoetland. Het is een heerlijk alternatief voor suiker en lekker in al je warme dranken, yoghurt, fruit en ontbijtgranen, zonder bittere nasmaak. Daarnaast kun je er ook mee bakken! Groen, lekker en zonder calorie.

Canderel kopen op Plein

Op Plein vind je de zoetjes van Canderel maar ook Canderel Green. Ontdek nu het complete assortiment en bestel jouw favorieten van Canderel nu voordelig bij Plein. Altijd snel in huis!