Calmurid * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Calmurid Hydraterende Crème 10% ureum is speciaal ontwikkeld voor een dagelijkse intense hydratatie van droge, ruwe, schilferende en jeukende huid.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Calmurid Hydraterende Crème 10% Ureum
Calmurid Hydraterende Crème 10% Ureum
100 gr
Maandag in huis

Calmurid

Calmurid Crème behoort tot de zogenaamde keratolytica. De ureum in Calmurid Crème breekt een te grote hoeveelheid verhoornde cellen af en verhoogt de wateropnamecapaciteit van de huid.

Calmurid Crème wordt gebruikt bij huidaandoeningen zoals de visschubbenziekte (ichthyosis).

Calmurid Hydraterende Cremé

Calmurid Hydraterende Crème met 10% Ureum is een intensief hydraterende crème voor de zeer droge, ruwe en schilferige huid. Deze crème wordt ook gebruikt voor het behandelen van huidaandoeningen zoals psoriasis, hyperkeratose en ichthyosis. Deze aandoeningen zullen vastgesteld moeten worden door een arts. Een tekort aan vocht verstoort het beschermende vetlaagje van de huid. Dit leidt tot een droge, ruwe, schilferige en/of geïrriteerde huid. De formule bevat ureum, een ingrediënt dat de huid intensief hydrateert en jeuk verlicht. Ureum zorgt ervoor dat de huid beter in staat is water op te nemen en het voorkomt dat de huid nogmaals uitdroogt. Daarnaast helpt het dode huidschilfers te verwijderen. De huid voelt zachter en gladder aan. De crème is geschikt voor het gezicht en lichaam. Het werkt vooral goed voor het gezicht, de handen, de benen, de voeten, de ellebogen en de knieholtes. De formule respecteert de huid en kan ook op de geïrriteerde huid aangebracht worden. Het product trekt snel in, plakt niet, verstopt de poriën niet en is dermatologisch getest. Vrij van parfum.

Calmurid kopen op Plein

Calmurid koop je op Plein. De Calmurid Hydraterende Crème met 10% Ureum is een intensief hydraterende crème voor de zeer droge, ruwe en schilferige huid. Koop de Calmurid op Plein. Altijd snel in huis.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs