Byte X * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Met Byte-X is de oplossing voor het duimzuigen bij kinderen en het nagelbijten bij volwassenen op spannende momenten. Met Byte-X smeer je een formule met een bepaalde smaak op je duim of nagels waardoor je dit gedrag zult afleren!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Byte X Anti-Nagelbijt en Duimzuigen Fles
Byte X Anti-Nagelbijt en Duimzuigen Fles
11 ml
Morgen in huis

Byte-X

Nagelbijten en duimzuigen. Het komt in Nederland erg vaak voor. Vooral bij kinderen is duimzuigen een probleem, terwijl ook ouderen nog last hebben van nagelbijten. Vooral op spannende momenten of op momenten dat je niets anders te doen hebt gebeurt dit veel. Nagelbijten is niet goed voor je tanden, nagels en voor je maag. Duimzuigen is niet goed voor je tanden. Het is daarom belangrijk dat je dit afleert.

Dit kan met Byte-X nagelbijten en duimzuigen tendem. Hierdoor kan je namelijk een formule op je duim of nagels smeren. Deze Byte-X smaakt niet lekker, waardoor je wel twee keer zult nadenken voordat je weer nagelbijt of duimzuigt. Gebruik Byte-X net zo lang totdat je het nodig hebt. Fijn is het niet, maar je kunt er je hele leven lang plezier van hebben.

Byte-X kopen op Plein.nl

Wil jij ook stoppen met nagelbijten of duim zuigen? Bestel dan de Byte-X formule. Op Plein.nl vind je het ruime assortiment van Byte-X. Altijd snel in huis.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs