Byphasse

Byphasse heeft een breed aanbod verzorgingsproducten voor het haar, je gezicht en lichaam. De producten zijn effectief, bevatten ingrediënten van de allerhoogste kwaliteit en verzorgen jouw huid en haren intensief.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Byphasse Keratine Elixer Spray
Byphasse Keratine Elixer Spray
250 ml
(0)
Woensdag in huis
71% korting
7,49 (adviesprijs) 2,16
Bekijk product: Byphasse Keratine Elixer Spray
Byphasse Gezichtsmasker Anti-imperfecties Klei
Byphasse Gezichtsmasker Anti-imperfecties Klei
150 ml
(0)
Woensdag in huis
54% korting
12,99 (adviesprijs) 5,99
Bekijk product: Byphasse Gezichtsmasker Anti-imperfecties Klei

Byphasse

Het bedrijf Byphasse is opgericht in 2000 en is een cosmeticamerk met het hoofdkantoor in Barcelona, Spanje. Byphasse is actief in meer dan 80 landen op 5 continenten en is vooral in Frankrijk een zeer populair beauty- en verzorgingsmerk. De producten van Byphasse hebben fans wereldwijd. En geen wonder. Byphasse biedt producten van de allerhoogste kwaliteit maar zijn daarnaast zeer betaalbaar.

Byphasse verzorgingsproducten

Byphasse biedt verzorgingsproducten voor gezicht, haar en lichaam die écht werken. De formules bevatten uitsluitend hoogwaardige ingrediënten die zo natuurlijk mogelijk zijn. Bij Byphasse staan XL formaten tegen een XS prijs centraal.

Byphasse kopen op Plein

Op Plein vind je de verzorgingsproducten van Byphasse. Van de fijne gezichtsmaskers tot de Keratine Elixer Spray. Ontdek nu jouw favorieten en bestel Byphasse direct online bij Plein. Altijd snel in huis!